Radio

Boljši način poslušanja

Radio, ki poživi vsako vožnjo - bodisi z glasbo ali z zanimivimi informacijami. Z vsestranskim navigacijskim sistemom Discover Pro boste imeli dostop do mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start, med poslušanjem digitalnega radia DAB+ pa boste lahko uživali v kristalno čistem zvoku. V kombinaciji s telefonskim vmesnikom Comfort je v vozilu vgrajen tudi poseben predal za mobilni telefon, ki omogoča indukcijsko polnjenje. 

Prediktivna navigacija

Iz radia lahko nastane navigacija

Razširitev radijskih funkcij z navigacijo: navigacijski sistem s sposobnostjo samostojnega učenja si po želji zapomni pogosto izbrane cilje ter favorizirane poti do njih. Tudi brez ponovnega vnosa cilja v ozadju analizira poti, vas seznani z morebitnimi ovirami v prometu in predlaga alternativne poti.

Posodabljanje zemljevidov

Spletno posodabljanje zemljevidov – vedno najnovejši podatki

V novem ID.4 boste zlahka poskrbeli, da bodo vaši zemljevidi vedno aktualni. Večkrat na leto so namreč v naši podatkovni banki na voljo najnovejše posodobitve - brezplačno in s posodobljenimi kartografskimi podatki za regije, po katerih se pogosto vozite. Infotainment sistem v modelu ID. posodablja zemljevide avtomatsko in v rednih intervalih. Ko pripeljete na novo območje, sistem prediktivno zazna nove posodobitve in jih namesti v ozadju. Vse, kar potrebujete za to, je pogodba za We Connect Start1), s katero vam bo zagotovljena povezava s spletom.

1) Za uporabo storitev We Connect Start potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect Start. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect Start. Za We Connect Start imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani myvolkswagen.net ali prek aplikacije We Connect ID. (na voljo v spletnih trgovinah App Store in Google Play Store) registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect Start omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG - z izjemo stroškov za storitvi Spletni radio in Dostopna točka za WLAN. Uporaba storitev Spletni radio in Dostopna točka za WLAN mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect ID. sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.

Razpoložljivost posameznih storitev, opisanih v paketih, se med državami lahko razlikuje in je lahko odvisna od odpreme in izbranega vozila. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije lahko dobite tukaj ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

100 % SUV. 100% električen.

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.