Meni
Zapri meni
Zapri

1.4.2021 Odkrijte svobodo

Sproščenost, suverenost in zabava, ki traja in traja. Z bogato serijsko opremo in inovativnimi asistenčnimi sistemi opremljeni osupljivi modeli Volkswagen, so zdaj na voljo v posebni ponudbi. Izkoristite priložnost. Akcija traja do vključno 30.6.2021.

Touran

 

Ob nakupu modela Touran izkoristite popust v višini do 2.000 EUR in bon za financiranje v višini 1.000 EUR.

Več o modelu Touran

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touran

T-Cross

 

Ob nakupu vozila T-Cross izkoristite popust v višini do 1.000 EUR in bon za financiranje v višini 500 EUR ter bon staro za novo v višini 500 EUR.

Več o modelu T-Cross

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

T-Roc 

 

Ob nakupu vozila novi T-Roc izkoristite popust v višini do 1.500 EUR in bon za financiranje v višini 500 EUR ter bon staro za novo v višini 500 EUR.

Več o modelu T-Roc

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

Tiguan

 

Ob nakupu vozila novi Tiguan izkoristite popust v višini do 2.000 EUR in bon za financiranje v višini 1.000 EUR ter bon staro za novo v višini 500 EUR.

Več o modelu Tiguan

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Tiguan

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1000 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_2021. Več na www.porscheleasing.si. **Višina prihranka je odvisna od modela. Ponudba velja do vključno 30.6.2021. Slike so simbolne.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen