Meni
Zapri meni
Zapri

Novi up!

Majhen avto za velike dosežke

Novi up! je nezamenljiv v vsakem pogledu. To sploh ne preseneča, saj se popolnoma prilagodi vašim željam. Naši paketi opreme ne poskrbijo samo za to, da je up! idealni spremljevalec za domala vse vaše potrebe, ampak tudi za to, da je z izbrano opremo po meri najbolj individualiziran up! doslej.

"Novi e-up! ima veliko atributov.
V nadaljevanju vam predstavljamo tri:"

up!, up! White Style in up! Black Style

Črna in bela sta novi sinonim za barvito ponudbo

Dizajn

Prtljažnik

Presega vsa pričakovanja

Oprema

Priklopna postaja "maps + more dock" in aplikacija "maps + more"

Vaš cilj je na vašem pametnem telefonu

Povezljivost

Dizajn

up!, up! White Style in up! Black Style

Črna in bela sta novi sinonim za barvito ponudbo

Naj vam ga predstavimo: novi up!. Odlikuje se po svoji agilnosti, s čelno ploščo armature v izvedbi "black cube", sedeži s prevlekami "fusion" in 14-palčnimi jeklenimi platišči ali opcijskimi 15-palčnimi aluminijastimi platišči "fortaleza" pa je tako trendovski kot še nikoli doslej.

Želite izstopati? Z novim up! pri tem ne boste imeli ovir! Izvedba White Style vključuje streho v beli barvi, ki ustvarja kontrast in se ujema z belimi ohišji zunanjih ogledal, ter zatemnjeno zadnje steklo in markantna 16-palčna aluminijasta platišča "la boca white". V notranjosti beli videz dopolnjuje čelna plošča armature "white cube".

Presvetlo? Pri izvedbi up! Black Style je celotni paket v znamenju črne barve. Sem seveda sodijo 16-palčna aluminijasta platišča "la boca black" in čelna plošča armature "black cube".

up! R-Line

Majhen, a še kako opazen!

Ste bolj športen tip? Tu je novi up! R-Line s športnim podvozjem, ki poskrbi za markantno doživetje vožnje. Zatemnjena stranska stekla zadaj in zatemnjeno zadnje steklo, odbijači s črnim elementom spredaj ter 16-palčna aluminijasta platišča "triangle" v črni barvi s polirano površino ali opcijska 17-palčna aluminijasta platišča "Polygon" v črni barvi še bolj poudarjajo njegov športni videz. Sprednji meglenki in statične smerno prilagodljive luči dodatno poskrbijo za to, da novega up! v izvedbi R-Line enostavno ni mogoče spregledati.

up! beats

Svojstvena specifika zvoka

Šest zvočnikov, digitalni 8-kanalni ojačevalnik in globokotonski zvočnik v vdolbini za rezervno kolo - s 300-vatnim avdiosistemom proizvajalca Dr. Dre zveni novi up! kot volk v ovčji preobleki. To pa se ujema tudi z videzom notranjosti: sedežne prevleke, dekorativni elementi in vstopne letve ravno tako nosijo pečat dizajna beats. Z ambientno osvetlitvijo in usnjenim večfunkcijskim volanom z belo aplikacijo se vsaka vožnja spremeni v posebno glasbeno doživetje.

Oprema

Sedeži

Rezervirali smo vam najboljše sedeže

Sedeži z integriranimi vzglavniki omogočajo, da v novem up! sedite nadvse udobno. Pri tem ima vsaka izvedba opreme novega up! svoj individualni dizajn sedežnih prevlek.

Prtljažnik

Presega vsa pričakovanja

V novem up! imate osupljivo veliko prostora. V njem lahko sedijo na primer do štiri osebe. Lahko pa tudi izkoristite prilagodljivost zložljivih sedežev in tako občutno povečate prostornino prtljažnika. Variabilno prtljažno dno poleg tega poskrbi za še več prostora za shranjevanje.

Praktična odprtina v sredinskem naslonu za roke omogoča prevoz celo velikih ali daljših predmetov.

Klimatiziranje

Prijetno počutje. V vsakem vremenu.

Pretoplo? Premrzlo? Slab zrak? Prava temperatura je stvar okusa - in je s serijsko ročno klimatsko napravo popolnoma na dosegu roke. Z opcijsko klimatsko napravo Climatronic pa lahko želeno temperaturo nastavite do pol stopinje natančno, medtem ko senzor kakovosti zraka integriranega protialergenskega filtra skrbi za to, da je zrak v notranjosti čist.

Platišča

Vse se vrti okoli vas

Imate radi spremembe? Novi up! tudi. Zato ima vsak model svoj edinstveni stil - z ustreznimi aluminijastimi platišči. Kateri dizajn vam najbolj pristoji?

16-palčna aluminijasta platišča "la boca black" (serijsko za up! Black Style)
16-palčna aluminijasta platišča "la boca white style" (serijsko za up! White Style), prikazana na vozilu

Ustvarite si svojo sliko o novem up!

Povezljivost

Priklopna postaja "maps + more dock" in aplikacija "maps + more"

Vaš cilj je na vašem pametnem telefonu

Imate pametni telefon pri sebi? Potem ga enostavno priklopite na priklopno postajo "maps + more dock"1, ki je v višini oči, in ustrezna brezplačna aplikacija v novi oblikovni podobi se ne poveže le z vašim avtomobilom, prijatelji ali vašim predvajalnim seznamom, temveč vas tudi vodi na poti. Prek USB-vmesnika v postaji "maps + more dock" se poleg podatkov prenaša tudi električni tok, tako da je baterija ves čas napolnjena. Vstopite, priključite pametni telefon, zaženite aplikacijo in se odpeljite.

1. Programska oprema in nosilec nista združljiva z vsemi pametnimi telefoni. Več informacij o celotni ponudbi lahko dobite pri partnerjih Volkswagen.

Radio

Vedno je čas za vaše najljubše skladbe

Na radiu se vrtijo same dobre pesmi? Zveni kot zdaj serijski radio "composition phone", vključno z vtičnico AUX-IN, režo za SD-kartice, s telefonskim vmesnikom in USB-priključkom. Tako lahko svoj pametni telefon ali druge avdioenote enostavno priključite in predvajate svoje najljubše pesmi. Novi up! je serijsko opremljen z dvema zvočnikoma, opcijsko je na voljo tudi šest zvočnikov in digitalni radijski sprejemnik DAB+.


Še več o novem up!

Želite zaviti levo ali desno?

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen