Meni
Zapri meni
Zapri

ID.3

ID.3

Začetek nove dobe

Z modelom ID.3 je v svetu električne mobilnosti nastopila nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki naelektri vaš vsakdanjik z izvrstnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam. Zasnovan je za ljudi, ki si želijo spremembe. Prihodnost je pripravljena. Pridružite se nam.

Modela ID.3 trenutno ni mogoče naročiti z vsemi velikostmi baterije. Na voljo pa so vam gotova, že izdelana vozila. Preprosto se obrnite na svojega partnerja Volkswagen.

ID.3. Pozdravi vas. Naelektri. Popelje v prihodnost

Baterija in doseg

Velika moč. Hitro polnjenje.

Več o bateriji in dosegu

Električna moč za vsak dan: ID.3

Z modelom ID.3 je v svetu električne mobilnosti nastopila nova, dinamična doba.
To je avtomobil, ki naelektri vaš vsakdanjik z izvrstnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam. Prihodnost je pripravljena. Pridružite se nam.

Več o polnjenju

Zunanjost

Manj avtomobila. Več ID.

Več o zunanjosti

Udobje

Projicirni sistem z obogateno resničnostjo

Sproščen pogled v prihodnost. In na cesto.

Opcijski projicirni sistem z obogateno resničnostjo prenaša uporabne informacije v neposredno vidno polje na vetrobranskem steklu in vam pomaga, da med vožnjo lahko ostanete bolj sproščeni. Med drugim prikazuje, kje morate zaviti ali na kateri vozni pas je priporočljivo zapeljati. Projekcija na steklu in dogajanje na asfaltu se pri tem zlivata v eno - za več udobja pri vsakodnevnih vožnjah.

Glasovna asistenca*

Vse pod nadzorom. Z glasovnim upravljanjem.

Poveljevanje z gumbi in tipkami je stvar preteklosti. Ohranite popoln pregled nad dogajanjem na cesti in za upravljanje - npr. radia, opcijskega navigacijskega sistema ali svojega telefona - uporabite kar intuitivne glasovne ukaze*. Recite preprosto "Hello ID."in sistem vas bo razumel.

*glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Tehnologija električnega pogona

Baterije in doseg

Velika moč. Hitro polnjenje.

Zjutraj najprej z otroki v šolo, potem v pisarno in zvečer nazaj domov. Za to pri vseh treh možnih velikostih baterije za ID.3 - kapaciteta 45 kWh, 58 kWh ali 77 kWh - praviloma zlahka zadostuje eno polnjenje.

Pospeševanje

Nov občutek hitrosti

Vas semaforji spravljajo ob živce? V ID.3 ne bo več tako! Z njim bo vsak semafor postal priložnost za speljevanje, ki vam bo pognalo kri po žilah. Ne bo več prestavljanja in upočasnjevanja. Veselili se boste konstantnega dinamičnega pospeševanja z maksimalnim navorom od prvega trenutka naprej. Tako boste jasno občutili adute, ki jih prinaša mobilnost prihodnosti, in - ko vas bo pritisnilo ob sedež - spoznali povsem novo obliko užitka v vožnji. Serijski modeli so na voljo v treh izvedbah: z baterijo s kapaciteto od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Polnjenje

Pospešeno polnjenje

Prednost električnih avtomobilov: polnjenje je mogoče domala povsod - doma na gospodinjski električni vtičnici ali opcijski domači polnilni postaji, na parkiriščih s polnilnimi stebrički, pri številnih Volkswagnovih partnerjih in v drugih avtohišah, na mnogih bencinskih servisih. In nabor možnosti je z vsakim dnem še večji. S tem je zagotovljena povsem nova prilagodljivost pri polnjenju. Podrobnejše informacije o polnjenju lahko najdete tukaj

Ustvarite si svojo sliko o ID.3

Zunanjost & notranjost

Zunanjost

Manj avtomobila. Več ID.

Dajejo svojstven pečat futuristični podobi modela ID.3: opcijski matrični LED-žarometi, na novo oblikovan Volkswagnov logotip in dodatna svetlobna linija, ki se spredaj z obeh strani steka proti logotipu. Enako futurističen kot sprednji del je seveda tudi zadek - to je oblikovna dovršenost v pravem pomenu besede.

Pozdrav

ID.3 reče "Živijo". Z lučmi.

ID.3 vas prepozna, že ko se mu približate z avtomobilskim ključem, ki je kombiniran z opcijskim sistemom Keyless Access za zaklepanje in zagon. Markantni, opcijsko dobavljivi matrični LED-žarometi za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID.3 dobi skoraj človeške poteze. 

Panoramsko strešno okno

Premami vsak pogled: panoramsko strešno okno

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar tudi v žgočem soncu zagotavlja prijetno temperaturo v notranjosti. 

Notranjost

In? Vam je všeč?

Novodobni videz ni le skupni imenovalec zunanjosti, pač pa tudi notranjosti. Ta je hkrati futuristična, udobna in pregledna, kar zagotavljajo komfortni sedeži, obilica prostora za noge, velik zaslon na dotik in dejstvo, da vozilo nima sredinskega tunela. Med posebnostmi velja izpostaviti še ambientno osvetlitev z možnostjo individualnega prilagajanja.

Ambientna osvetlitev

Takoj se vam bo posvetilo: s prijetnimi barvami je vožnja bolj sproščena.

Naj vaš ID.3 dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, sovoznikov predal (opcijsko) in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.

IQ.DRIVE – naši asistenčni sistemi

Vaš ID.3 je serijsko opremljen z asistenco za zaviranje v sili Front Assist. Del serijske opreme je tudi sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti Car2X. Opcijsko je ID.3 lahko opremljen še z drugimi asistenčnimi sistemi, kot je denimo Travel Assist.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen