Meni
Zapri meni
Zapri

Preprosto ostanite povezani.
S storitvami We Connect.

 

Odkrijte We Connect

Pripravljeni na naslednjo generacijo mobilnih spletnih storitev: od modelnega leta 2021 velik del trenutnih Volkswagnovih novih avtomobilov podpira We Connect. Zahvaljujoč trajno nameščeni kartici eSIM je vaš Volkswagen že od začetka povezan s spletom. Hkrati lahko pametni telefon povežete s svojim vozilom Volkswagen prek aplikacije We Connect in tako imate dostop do določenih funkcij in statusa vozila. Odkrijte ponudbe povezljivosti storitve We Connect.1)

Navigacija

Pripeljite se na cilj bolj sproščeno

Informirajte se o prometu v realnem času in zaupajte najboljši poti. Z našimi pametnimi pomočniki boste do cilja prišli bolj sproščeno.

Izvedite več

Udobje

Počutite se udobno

Pošljite ključ avtomobila preko pametnega telefona. Prilagodite svoj Volkswagen. Z aplikacijo We Connect lahko udobno upravljate svoje dodatno ogrevanje in druge praktične funkcije vozila ali uporabite izboljšan glasovni nadzor. Popolnoma enostavno. S storitvijo We Connect.

Izvedite več

Razvedrilo

Ostanite povezani

Poslušajte radijske postaje in poddaje prek spletnega radia. Pretakajte svojo najljubšo glasbo. In uživajte v vsej udobnosti dostopne točke WiFi. S sistemom We Connect v infotainment sistemu se stopnja zabave dvigne na naslednji nivo.

Izvedite več

Varnost

Ničesar ne prepustite naključju

Zanašajte se na samodejno pomoč in osebno podporo v nujnih primerih. S pritiskom gumba vodite pomoč na cesti do svoje lokacije. In ponoči lažje spite - zahvaljujoč spletnemu alarmu za krajo. Na We Connect se lahko zanesete. 

Izvedite več

Vedno veste, kje je vozilo

Ohranite pregled

Preverite vrata in luči v svojem Volkswagnu prek pametnega telefona. Poglejte kje je vaš avto. Optimizirajte svojo vožnjo. In preverite ustrezne podatke o vozilu - od koder koli. Tako vedno veste, kaj je pomembno.

Izvedite več

Vse storitve

Enkratna registracija, veliko prednosti.

Vsak junak ima svoje pomočnike. In s storitvami We Connect jih imate vi kar nekaj. Ugotovite, katere storitve so najprimernejše za vaše vsakdanje življenje in katere zahteve morajo biti izpolnjene. Tu lahko na prvi pogled vidite vse storitve in možnosti.

Izvedite več

Tako aktivirate in uporabljate We Connect

Tukaj izveste, kako aktivirate svoje mobilne spletne storitve - z aplikacijo We Connect.

Oglejte si navodila za aktiviranje

Prenesite aplikacijo We Connect

Izkusite vse prednosti We Connect in Car-Net v eni aplikaciji. Preprosto prenesite aplikacijo We Connect za operacijski sistem pametnega telefona in jo priključite na vaš Volkswagen.

V Apple App Store 

V Google Play Store 

In-Car trgovina in In-Car aplikacija - Tako deluje

 

Kot stranka We Connect lahko praktične funkcije in storitve kupite in prenesete neposredno v trgovini In-Car v infotainment sistemu. Točno tako, kot ste to navajeni na svojem pametnem telefonu. Tudi licenco We Connect Plus za svoje vozilo lahko preprosto podaljšate v trgovini In-Car ali spletni trgovini We Connect  ter izkoristite celotno ponudbo mobilnih spletnih storitev We Connect za še eno ali dve leti. Na ta način lahko naročnino enostavno podaljšate na spletu ali pa se tudi posvetujete s svojim partnerjem Volkswagen, kjer lahko kupite kupon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup digitalnih izdelkov, ki so na voljo v trgovini.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen