Meni
Zapri meni
Zapri

Aktiviranje storitev VW Connect in We Connect

Aktiviranje storitev VW Connect in We Connect

Pametne spletne storitve VW Connect in We Connect olajšajo vaše življenje - pred, med in po vsaki vožnji. Tukaj vam bomo korak za korakom pokazali, kako lahko sami preprosto povežete svoje vozilo in aktivirate funkcije.
Vaš prodajalec vas bo z veseljem pospremil skozi prve korake še pred predajo vozila in skupaj z vami sprožil postopek aktivacije.

V nekaj korakih do povezanega vozila

Upoštevajte, da je za popolno izkoriščanje funkcionalnosti potreben uporabniški račun Volkswagen ID in ločena pogodba z Volkswagen AG za uporabo mobilnih spletnih storitev.

01. Prenos aplikacije Volkswagen

02. Ustvarite Volkswagen ID/uporabniški račun

Prijavite se v aplikacijo s svojim uporabniškim računom Volkswagen ID. Če še niste ustvarili Volkswagen ID, vas aplikacija po korakih vodi skozi postopek registracije. 

Prijava ali registracija

03. Dodajanje vozila

Dodajte svoje vozilo z identifikacijsko številko vozila (VIN) v svoj uporabniški račun Volkswagen v aplikaciji Volkswagen. Številko VIN najdete za vetrobranskim steklom vašega vozila Volkswagen ali v potrdilu o registraciji vozila.

04. Aktiviranje storitev VW Connect ali We Connect

Sklenite pogodbo VW Connect ali We Connect, kot je prikazano v aplikaciji, nato pa se pomaknite do »Poveži VW Connect oz. We Connect« v vašem infotainment sistemu. Pri tem sledite navodilom v aplikaciji.

Dodatne informacije in podroben opis, kako aktivirati storitve VW Connect ali We Connect, lahko prenesete tukaj v formatu PDF.

Prenos PDF z podrobnimi navodili

Navodila kot video

Za ID. modele 

 

Za ostale modele Volkswagen

 

Volkswagen aplikacija

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja številne pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

Prenos aplikacije Volkswagen v trgovini App Store

Prenos aplikacije Volkswagen v trgovini Google Play Store

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen