Povezljivost

T-Roc

    

We Connect

Vaš avto je že od samega začetka naprej lahko popolnoma povezan, s čimer vam bodo na voljo številne storitve We Connect. Po enkratni aktivaciji in prijavi s Volkswagen ID je uporaba spletnih storitev popolnoma preprosta, poleg tega pa še brezplačna.

S storitvami iz ponudbe We Connect1 vaš vsakdanjik z izbranim Volkswagnovim modelom ne bo le prijetnejši, temveč tudi enostavnejši. Lahko boste namreč dostopali do pomembnih informacij o vozilu, kaj hitro pa boste tudi odkrili, kako praktični sta storitvi Klic ob okvari in Načrtovanje servisnih terminov.
Z aplikacijo We Connect2 za pametni telefon vam bo nenehno zagotovljen popoln pregled nad najpomembnejšimi podatki o vašem Volkswagnu: med drugim boste lahko odčitali, kolikšen je preostali doseg, in preverili, ali so vsa vrata in okna zaprta.

Več o We Connect

We Connect Plus

Celotni svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij povzdiguje povezljivost v vašem novem T-Roc Cabrioletu na višjo raven. S paketom We Connect Plus1 so opcijsko na voljo dodatne pametne storitve, kot je na primer pametna navigacija3, ki vas domala v realnem času obvešča o aktualni prometni situaciji in spremembah na izbrani relaciji ali pa opozarja na ovire v prometu. Pametna storitev Spletno izračunavanje poti omogoča, da se prilagodljivo odzivate na spremenjene pogoje in vedno vozite po optimalni poti. A to še ni vse. S spletnim posodabljanjem zemljevidov so vaši kartografski podatki lahko vedno aktualni, ažurne informacije o cenah goriva na posameznih bencinskih servisih in o prostih parkirnih mestih v parkirnih hišah in na javnih parkiriščih pa vam pomagajo še bolj sproščeno prispeti na cilj.

Več o Connect Plus

We Upgrade

Naknadna individualizacija: številne funkcije novega T-Roc Cabrioleta niso le primerne za posodabljanje, pač pa jih je v okviru ponudbe We Upgrade1 mogoče aktivirati naknadno. To glede na izbrano opremo velja za navigacijo pri radiu Ready 2 Discover in za glasovno upravljanje (ni na voljo v slovenskem jeziku).

Več o We Upgrade

Streaming & Internet

S storitvami Streaming & Internet3,5 si lahko v svojem T-Roc Cabrioletu preprosto zagotovite glasbeni program po svojem okusu. Po enkratni prijavi z že obstoječimi podatki za dostop lahko storitve uporabljate neposredno prek infotainment sistema v vozilu - brez uporabe zunanjih naprav. S storitvijo Spletni radio5 so v avtomobilu na voljo vse prednosti spletnega radia - tako sta iskanje in predvajanje oddaj v živo in podcastov nadvse enostavna. Integrirana dostopna točka za WLAN5 tako vam kot tudi vašim sopotnikom zagotavlja internetno povezavo in omogoča brskanje po spletu na do 8 napravah.

App-Connect Wireless

Za preprosto uporabo aplikacij in razpoložljivih vsebin je opcijsko na voljo vmesnik App-Connect. 2,4 Z njim se glasba, novice, zemljevidi ali zvočne knjige s telefona prenesejo na zaslon infotainment sistema, kjer jih lahko nato upravljate v svojem vidnem polju. Za povezavo s pametnimi telefoni so na voljo kar tri tehnologije: Apple CarPlay, Google Android Auto in MirrorLink. Še posebej priročna je uporaba tehnologij Apple CarPlay in Google Android Auto, saj je povezavo z navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro ter z radiom Ready 2 Discover mogoče vzpostaviti brezžično. 

We Connect 

App Connect

Na voljo samo v kombinaciji z radiom Ready 2 Discover z aktivirano navigacijsko funkcijo ali v kombinaciji z navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro.

Serijska oprema od izvedbe T-Roc Cabriolet Life naprej.

Streaming & Internet

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi T-Roc Cabriolet

 1. 1.

  Vozilo še ni v prodaji.
  Pojdi nazaj

 2. 2.

  Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Novi T-Roc Cabriolet

 1. 1.

  Vozilo še ni v prodaji.
  Pojdi nazaj

 2. 2.

  Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen