Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc

 1. 1.

  Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

T-Roc

 1. 1.

  Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Cena od (vklj. z DDV)
27.175,-
Moč motorja (kW)
85 - 140
kW
Moč motorja (PS)
115 - 190
KM
Poraba goriva
4,8 - 8,5
l/100 km
Emisije CO₂
125 - 193
g/km

Nova oblika suverenosti

T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.

Moč prihaja od znotraj

Več o notranjosti

Močen značaj z novimi elementi

Več o zunanjosti

Vaš praktični sopotnik

Več o sistemu Travel Assist

Konfigurirajte vaše vozilo T-Roc

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo opremite z ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Zunanjost in notranjost

Zasnova luči

Samozavesten značaj

T-Roc od sprednjega do zadnjega dela navdušuje s svojim novo zasnovanim dizajnom luči: že od daleč pozornost pritegnejo značilne dnevne LED-luči in sodobne, zatemnjene zadnje luči. Opcijska osvetljena mreža hladilnika markantnemu sprednjemu delu daje poseben sijaj. Še dve posebnosti: ambientna osvetlitev spredaj v notranjosti in projekcija logotipa z grafiko SUV-ja, ki pri odpiranju sprednjih vrat učinkovito osvetli vstopni prostor. Sodobno podobo zaokrožajo temno rdeče zadnje luči, opcijsko z dinamičnimi smerniki, ki smer nakazujejo z animiranim svetlobnim pasom. 

Sedež ergoActive

Najboljši sedež je rezerviran za vas

Udobno se namestite in uživajte v vožnji na opcijskem sedežu ergoActive. Sedež lahko povsem preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji. Tako razbremenite svoj hrbet ter poskrbite za visoko raven udobja in sprostitev. Opcijskoj je sedež ergoActive opremljen s prevlekami iz tkanine ArtVelours in električno ledveno oporo z masažno funkcijo. Tako tudi vožnja v službo postane obisk v wellnessu. Poleg tega vam sedež ergoActive nudi:

 • Integrirano ogrevanje sedeža
 • Nastavljivo podaljšano sedišče
Večfunkcijski volan

Vse se vrti okoli vas

Z večfunkcijskim volanom ne upravljate le T-Roc, ampak tudi radio, medijski predvajalnik, glasovno upravljanje (ni na voljo v slovenskem jeziku), telefon in prikaz digitalnega kombiniranega instrumenta. V izvedbah T-Roc Life in Style je volan lahko opcijsko ogrevan, oblečen v elegantno usnje pa poskrbi za ekskluzivni ambient. Če se odločite za T-Roc R-Line, vas pričaka opcijsko ogrevani športni večfunkcijski volan s funkcijo na dotik.*

*od modelskega leta 2023 naprej je T-Roc R-Line opremljen s klasičnim večfunkcijskim volanom s fizičnimi tipkami.

Klimatska naprava Air Care Climatronic z 2-conskim uravnavanjem temperature

Odziva se na vas

Za prijetno temperaturo v T-Rocu skrbi klimatska naprava Air Care Climatronic z 2-conskim uravnavanjem temperature. Tako lahko voznik in sovoznik neodvisno drug od drugega nastavljajo temperaturo v svojem klimatskem območju. Klimatska naprava Air Care Climatronic z 2-conskim uravnavanjem temperaturepa nudi še več: pri počasni vožnji ventilator deluje z manjšim številom vrtljajev, zato je tudi tišji. Pri aktiviranju čiščenja stekel ali vzvratne prestave naprava samodejno preklopi na kroženje zraka in s tem onemogoči vdor neprijetnih vonjav v notranjost vozila.

Povezljivost in infotainment

Digitalni kombinirani instrument

Pregled nad najpomembnejšim: cestišče

Serijski digitalni kombinirani instrument vam vse informacije, ki se vam zdijo pomembne, v T-Rocu prikaže na 20,3-centimetrskem (8-palčnem) barvnem zaslonu s privlačnimi grafikami. Tako lahko med vožnjo prek kombiniranega instrumenta, ki ga upravljate z večfunkcijskega volana, udobno dostopate do funkcij, kot so avdio, telefoniranje ali asistenčni sistemi. Opcijsko lahko za svoj T-Roc naročite tudi digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit Pro2. S 26,4-centimetrskim (10,25-palčnim) visokoločljivostnim zaslonom vam nudi najrazličnejše možnosti za individualno konfiguracijo in dodatne prikaze, kot je na primer prikaz navigacijskega zemljevida neposredno za volanom.

Radio in navigacija

Inovativen. Tako na cesti kot tudi na radiu.

Med vožnjo avtomobila radi poslušate glasbo? Ali pa se vam predvsem zdi pomembno, da ostanete na tekočem z vsem, kar se dogaja po svetu? Napredni infotainment je pri T-Rocu nepogrešljiv. Katerega boste izbrali? 

Več o radiu in navigaciji

Avdiosistem BeatsAudio™

Zvok, ki pritegne

Radi navijete glasnost? Opcijski 300-vatni avdiosistem znamke Beats by Dre v vašem vozilu ustvari zvok, ki ga boste z navdušenjem občudovali in poslušali. Šest medsebojno usklajenih vrhunskih zvočnikov potnikom na vseh sedežih zagotavlja odličen zvok, dodatni globokotonski zvočnik pa skrbi za ekstra nizke base, ki jih ne boste le slišali, pač pa tudi občutili. Upravljanje v celoti poteka prek vgrajenega infotainment sistema3, ki vas ob vklopu na zaslonu pozdravi z logotipom proizvajalca Beats by Dre. 

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve zagotavljajo več udobja in varnosti ter odpirajo dodatne možnosti za razvedrilo. Z internetno povezavo, ki je vzpostavljena med T-Rocom in vašim pametnim telefonom, se vse poenostavi, zato na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Ustvarite si svojo sliko o T-Rocu

Tehnologije in asistenčni sistemi

IQ.LIGHT

Še ena posebnost: inteligentne luči

Ne glede na to, ali ste na poti podnevi, ponoči ali v slabem vremenu: matrični LED-žarometi IQ.LIGHT, ki so opcijsko na voljo od izvedbe T-Roc Style naprej, skrbijo za boljšo vidljivost. Medtem ko sistem Dynamic Light Assist pomaga prediktivno osvetljevati ovinkaste poti, pri tem pa tudi pri vključenih dolgih lučeh ne zaslepi4 voznika na nasprotnem voznem pasu, posamezni LED-segmenti visokotehnološkega sistema luči skrbijo za boljšo porazdelitev svetlobe, saj se glede na vozno situacijo vklapljajo oz. izklapljajo. To ne povečuje le vaše varnosti, ampak tudi varnost ostalih udeležencev v prometu.

Front Assist

Sekunda groze? Ne v vašem T-Rocu.

Serijska asistenca za zaviranje v sili Front Assist s funkcijo zaznavanja pešcev vas lahko opozori na kritične situacije, do katerih pride zaradi pešcev in drugih vozil, ter v urgentnih primerih celo avtomatsko zavira4.

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC

Veliko prometa, nič stresa

S sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC lahko vozilo med vožnjo samodejno ohranja nastavljeno najvišjo hitrost5 in razdaljo do spredaj vozečega vozila6. V kombinaciji z opcijskim avtomatskim menjalnikom DSG lahko poleg tega v zastojih samodejno zavira in tudi znova spelje. V kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom prediktivni tempomat zagotavlja dodatno pomoč sistemu ACC pri uravnavanju hitrosti in vožnji skozi ovinke. Sistem lahko s samodejnim nastavljanjem veljavnih hitrostnih omejitev prepreči, da bi nehote prekoračili dovoljeno hitrost.6 Poleg tega na podlagi podatkov o poti, pridobljenih iz navigacijskega sistema, prilagaja hitrost ovinkom, križiščem (odcepom) in krožiščem.6

Lane Assist

T-Roc zvesto ostaja na svojem voznem pasu

Med monotono vožnjo lahko kaj hitro pride do nevarnih situacij. Še dobro torej, da je na voljo sistem Lane Assist: od hitrosti 60 km/h naprej lahko prepozna, da bo voznik nenamerno zapeljal s svojega voznega pasu6. S korekturnim posegom v krmiljenje lahko voznikovo pozornost usmeri nazaj na dogajanje v prometu6.

Park Assist

1, 2, 3 na parkirno mesto  

T-Roc z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist7 vam pri vožnji mimo parkirnega mesta pove, ali je dovolj veliko - nato pa še sam parkira nanj4,8. Vaša naloga ostane le, da upravljate sklopko, dodajate plin in zavirate. Za vse ostalo sistem poskrbi sam.

 • Senzorji iščejo primerna parkirna mesta (med vožnjo s hitrostjo do 40 km/h)
 • Bočna parkirna mesta morajo za parkiranje meriti najmanj toliko kot dolžina vozila plus 80 cm (za manevriranje); pri odparkiranju mora biti pred in za vozilom najmanj 25 cm prostora
 • Pri prečnih parkirnih mestih mora biti na obeh straneh še najmanj 35 cm prostora
Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Pripravljeni na urgentne primere

Opcijski proaktivni sistem za zaščito potnikov med vožnjo nenehno skrbi za vašo varnost. Že vnaprej lahko prepozna nevarne situacije s povečanim tveganjem za nezgodo in avtomatsko - glede na situacijo - izvede enega ali več ukrepov.4

 • Sistem zapre stranska okna in strešno okno do varnostne reže ter s tem zagotovi optimalni zaščitni učinek varnostnih blazin
 • Bliskovito hitro zategne sprednja varnostna pasova, da v primeru trčenja učinkovito zadržita voznika in sovoznika
 • Po kritični situaciji ali med njo (na primer pri zanašanju vozila) vključi opozorilne utripalke
Easy Open & Close

Praktična funkcija za lažje natovarjanje

Imate polne roke prtljage? Prtljažnik T-Roca lahko zdaj preprosto odprete in zaprete z nogo. Z opcijskim paketom Easy Open & Close sistem Keyless Access prepozna avtomobilski ključ v vašem žepu. Zadošča že majhen zamah pod zadkom avtomobila - in električni pokrov prtljažnika se avtomatsko odpre oz. zapre. Več kot očitno je torej, da z inovativnimi tehnologijami marsikaj v vsakdanjem življenju postane lažje.

Izvedbe

Life
Od 27.175,-
Style
Od 29.117,-
R-Line
Od 31.605,-
Life
Od 27.175,-
Style
Od 29.117,-
R-Line
Od 31.605,-

T-Roc Life

85 - 110 kW
(115 - 150 KM)
Ročni menjalnik
Bencin / Dizel
Poraba goriva: 4,8 - 7,1 l/100 km
Emisije CO₂: 126 - 161 g/km
 • 16'' aluminijasta platišča Chester
 • Črne strešne letve
 • Ohišji zunanjih ogledal v barvi strehe
 • Parkirna asistenca Park Assist
 • Proaktivna zaščita potnikov
 • Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje
Konfiguriraj

T-Roc Style

85 - 110 kW
(115 - 150 KM)
Ročni menjalnik / Avtomatski menjalnik
Bencin / Dizel
Poraba goriva: 4,8 - 7,1 l/100 km
Emisije CO₂: 125 - 167 g/km
 • 17'' aluminijasta platišča Johannesburg
 • Ambientna osvetlitev
 • Avtomatska klimatska naprava Climatronic
 • Digitalni kombinirani instrument Pro
 • Eloksirane strešne letve srebrne barve
 • Radio Ready 2 Discover z 8'' barvnim zaslonom
 • Sovoznikov sedež popolnoma poklopljiv
 • Športno komfortna sprednja sedeža
Konfiguriraj

T-Roc R-Line

110 - 140 kW
(150 - 190 KM)
Ročni menjalnik / Avtomatski menjalnik
Bencin / Dizel
Poraba goriva: 5 - 8,5 l/100 km
Emisije CO₂: 132 - 193 g/km
 • Aluminijasta platišča Valencia 17''
 • Ambientna osvetlitev
 • Črna stropna obloga
 • Eloksirane strešne letve srebrne barve
 • Športno komfortna sprednja sedeža
 • Vstopne letve spredaj z napisom R-Line
Konfiguriraj
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.