Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Cena od (vklj. z DDV)
33.518,-
Moč motorja (kW)
85 - 110
kW
Moč motorja (PS)
115 - 150
KM
Poraba goriva
6,1 - 7,0
l/100 km
Emisije CO₂
138 - 159
g/km

Brezmejne možnosti

Močan dizajn s številnimi možnostmi - tako v vsakdanjem življenju kot tudi na dopustu ali kamorkoli vas že pelje. V domala vsakem pogledu je osupljiv križanec, ki vsak trenutek zlahka spremeni v nekaj posebnega.

Vrhunska kakovost do najmanjše podrobnosti

Več o notranjosti

Vznemirljivo lep

Več o zunanjosti

Prostor za velike načrte

Več o prostornosti

Zunanjost in notranjost

Zložljiva streha

Zaprite vrata in odprite streho

S popolnoma avtomatsko platneno zložljivo streho se s pritiskom na gumb vozite pod milim nebom in v le 9 sekundah1 v avto spustite sonce. Da boste v okolici uživali z vsemi čuti, lahko odprete vsa stranska okna hkrati, opcijski protivetrni ščitnik pa bo ublažil hrup in prepih v notranjosti. Če želite vstopiti v vozilo pri odprti zložljivi strehi, jo lahko po želji odprete tudi z zunanje strani s sistemom Keyless Access² in avtomobilskim ključem - povsem udobno in vnaprej. Avtomatski sistem za zaščito ob prevračanju, vgrajen za zadnjimi sedeži, nudi dodatno zaščito. In če želite, lahko streho ponovno zaprete v le 11 sekundah1.

Zasnova luči

Videti in biti viden

Prvi vtis o sprednjem delu vozila naredi futuristični dizajn luči: mreža hladilnika, ki jo opcijsko osvetljuje neprekinjena linijska osvetlitev, značilne dnevne LED-luči, ki z markantno svetlobno grafiko poskrbijo za prepoznavnost, in ambientna osvetlitev v notranjosti. S projekcijo logotipa ob vozilu vstopni prostor zasije v popolnoma novi luči. Sodobno podobo zaokrožajo temno rdeče zadnje luči, opcijsko z dinamičnimi smerniki, ki smer nakazujejo z animiranim svetlobnim pasom. 

Večfunkcijski volan

Vse se vrti okoli vas

Z večfunkcijskim volanom ne upravljate le T-Roc Cabriolet, ampak tudi radio, medijski predvajalnik, glasovno upravljanje (ni na voljo v slovenskem jeziku), telefon in prikaz digitalnega kombiniranega instrumenta. V izvedbi T-Roc Cabriolet Style je volan lahko opcijsko ogrevan, oblečen v elegantno usnje pa poskrbi za ekskluzivni ambient. Če se odločite za T-Roc Cabriolet R-Line, vas pričaka opcijsko ogrevani športni večfunkcijski volan s funkcijo na dotik.

Klimatska naprava z 2-conskim uravnavanjem temperature

Odziva se na vas

Za prijetno temperaturo v T-Roc Cabrioletu skrbi klimatska naprava Air Care Climatronic z 2-conskim uravnavanjem temperature. Tako lahko voznik in sovoznik neodvisno drug od drugega nastavljajo temperaturo v svojem klimatskem območju. 

Klimatska naprava Air Care Climatronic pa nudi še več: pri počasni vožnji ventilator deluje z manjšim številom vrtljajev, zato je tudi tišji. Pri aktiviranju čiščenja stekel ali vzvratne prestave naprava samodejno preklopi na kroženje zraka in s tem onemogoči vdor neprijetnih vonjav v notranjost vozila.

Povezljivost in infotainment

Digitalni kombinirani instrument

Pregled nad najpomembnejšim: cestišče

Serijski digitalni kombinirani instrument vam vse informacije, ki se vam zdijo pomembne, v T-Roc Cabrioletu prikaže na 20,3-centimetrskem (8-palčnem) barvnem zaslonu s privlačnimi grafikami. Tako lahko med vožnjo prek kombiniranega instrumenta, ki ga upravljate z večfunkcijskega volana, udobno dostopate do funkcij, kot so avdio, telefoniranje ali asistenčni sistemi. Opcijsko lahko za svoj T-Roc Cabriolet naročite tudi digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit Pro4. S 26,4-centimetrskim (10,25-palčnim) visokoločljivostnim zaslonom vam nudi najrazličnejše možnosti za individualno konfiguracijo in dodatne prikaze, kot je na primer prikaz navigacijskega zemljevida neposredno za volanom.

Radio in navigacija

Inovativen. Tako na cesti kot tudi na radiu.

Med vožnjo avtomobila radi poslušate glasbo? Ali pa se vam predvsem zdi pomembno, da ostanete na tekočem z vsem, kar se dogaja po svetu? Napredni infotainment je pri T-Roc Cabrioletu nepogrešljiv. Katerega boste izbrali? 

Več o radiu in navigaciji

Avdiosistem BeatsAudio™

Naj vam vaše najljubše skupine zaigrajo na open-air koncertu

Uživajte v svoji najljubši glasbi pod milim nebom: opcijski avdiosistem BeatsAudio™, ki so ga razvili avdiospecialisti iz podjetja Beats by Dr. Dre, je optimiziran za open-air doživetje v kabrioletu in vam omogoča, da boste na domala vseh sedežih uživali v vrhunskem zvoku. Dodatni globokotonski zvočnik bo poskrbel za to, da boste nizke base občutili še bolje. Vse zvočnike poganja 12-kanalni ojačevalnik z močjo 400 W, ki je dovolj močan, da bo popolnoma navdušil in prevzel vas in vaše sopotnike pri zaprti ali odprti zložljivi strehi.

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve zagotavljajo več udobja in varnosti ter odpirajo dodatne možnosti za razvedrilo. Z internetno povezavo, ki je vzpostavljena med T-Roc Cabrioletom in vašim pametnim telefonom, se vse poenostavi, zato na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Ustvarite si svojo sliko o T-Roc Cabrioletu

Tehnologija in asistenčni sistemi

IQ.LIGHT

Še ena posebnost: inteligentne luči

Ne glede na to, ali ste na poti podnevi, ponoči ali v slabem vremenu: matrični LED-žarometi IQ.LIGHT, ki so opcijsko na voljo od izvedbe T-Roc Style naprej, skrbijo za boljšo vidljivost. Medtem ko sistem Dynamic Light Assist pomaga prediktivno osvetljevati ovinkaste poti, pri tem pa tudi pri vključenih dolgih lučeh ne zaslepi5 voznika na nasprotnem voznem pasu, posamezni LED-segmenti visokotehnološkega sistema luči skrbijo za boljšo porazdelitev svetlobe, saj se glede na vozno situacijo vklapljajo oz. izklapljajo. To ne povečuje le vaše varnosti, ampak tudi varnost ostalih udeležencev v prometu.

 

Asistenčni sistemi

Suvereno do cilja v novem T-Roc Cabrioletu

T-Roc Cabriolet je serijsko opremljen z asistenco za ohranjanje smeri Lane Assist. Del serijske opreme je poleg tega asistenca za zaviranje v sili Front Assist, ki zaznava pešce in vozila ter v kritični situaciji avtomatsko zavira, da zmanjša silovitost trčenja ali - v idealnem primeru - trčenje celo prepreči.5 Opcijsko je T-Roc Cabriolet lahko opremljen še z drugimi asistenčnimi sistemi, kot je IQ.DRIVE Travel Assist, ki vozilo upravlja že skoraj avtonomno.6

Več o asistenčnih sistemih 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.