Meni
Zapri meni
Zapri

10.5.2024 ID.3 Pro Limited

ID. 3 Pro Limited z upoštevano subvencijo je lahko vaš že za 28.490 EUR.*

Izkoristite edinstveno ponudbo! ID.3. Pro Limited  je lahko vaš že za 28.490 EUR* v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani Borzena v višini 6.500 EUR. Ponudba velja za omejeno količino vozil.

 

ID.3 Pro Limited z dosegom do 426 km (po WLTP), s kapaciteto baterije 59 kWh in posodobljenim elektromotorjem je prava izbira za vas.

Bogata serijska oprema med drugim vključuje:

 

  • Toplotna črpalka 
  • Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC
  • LED sprednja žarometa in LED zadnje luči
  • Asistenca za avtomatski vklop in izklop dolgih luči Light Assist

  • Radijski sistem "Ready2Discover" z 12,9" barvnim zaslonom občutljivim na dotik, glasovnim upravljanjem, napravo za prostoročno telefoniranje, digitalnim radijskim sprejemnikom DAB+ in predpripravo za kasnejšo aktivacijo navigacijske funkcije
  • Senzor za dež
  • Prepoznavanje prometnih znakov

  • Kovinska barva 

  • Brezžični App-Connect

  • Asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist

 

ID.3 Pro Limited ima splošno dvoletno tovarniško garancijo ter 8-letno garancijo na baterijo (oziroma do prevoženih 160.000 km).

 

Akcijska ponudba velja za omejeno količino vozil.

Subvencija

Po nakupu vozila iz omejene serije ID.3 Pro Limited boste lahko uveljavljali subvencijo pri družbi Borzen, ki trenutno znaša 6.500 evrov in je namenjena fizičnim osebam za nakup novega električnega avtomobila z vrednostjo nakupa vozila do 35.000,00 EUR (z DDV).

Slike so simbolične.

*Strošek kupca v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani Borzena. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani družbe Borzen (javni poziv JP REPWR SUB-EVFO24). Podjetje Porsche Slovenija d.o.o. ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh družbe Borzen, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga. Več informacij si lahko preberete tukaj.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen