Meni
Zapri meni
Zapri

9.4.2024 Zagotovite si vstopnice za veliko srečanje GTI

Vstopnice za srečanje ljubiteljev GTI-vozil v Wolfsburgu so že na voljo.

Do velike zabave GTI so še manj kot štirje meseci. Legendarno srečanje GTI-vozil bo med 26. in 28. julijem 2024 prvič potekalo okrog Volkswagen Arene v Wolfsburgu, in sicer pod sloganom "Icons Coming Home" ("Ikone se vračajo domov"). Na spletni strani www.volkswagen.de/gtifanfest najdete vse informacije o predprodaji vstopnic. Dnevna vstopnica stane 19,76 evra, tridnevna VIP-vstopnica pa 119,76 evra. Na voljo je tudi omejeno število Experience vstopnic, ki vključujejo dveinpolurno testno vožnjo s Volks­wagnovimi visokozmogljivimi modeli na testnem poligonu v kraju Ehra v bližini Wolfsburga. Na spletni strani dogodka so navedene vse dodatne informacije o srečanju, ki jih stalno ažurirajo. Poleg predstavitev vozil, odrskih predstav in klubskih srečanj bodo za ljubitelje GTI-jev in Volkswagna ter za njihove družine pripravili še veliko drugih aktivnosti in presenečenj. Vstop za otroke in mladino do 18. leta starosti je brezplačen.

Imelda Labbé, članica uprave znamke Volkswagen, direktorica prodaje, marketinga in poprodaje: "GTI Fanfest bo zabava za oboževalce in z oboževalci. Imeli bodo odločilno vlogo in poskrbeli bodo, da bo srečanje to, kar vedno je: stičišče, polno strasti do avtomobilov in znamke Volkswagen." Skupnost oboževalcev se že zelo veseli dogodka: organizatorji pričakujejo do 35.000 obiskovalcev z vsega sveta. 

Pri snovanju ustvarjalnega programa dogodkov je bil poseben poudarek na upoštevanju osebnih želja oboževalcev in uresničevanju idej iz njihove skupnosti. Eden takšnih primerov je posebni dizajn športnih copat: oblikovalec čevljev, ki je član skupnosti oboževalcev, je zasnoval posebne GTI-modele belih superg. Obiskovalci srečanja GTI bodo lahko te zbirateljske kose kupili na njegovi stojnici. Lahko pa s seboj prinesejo tudi svoje športne copate in polepšali jim jih bodo kar na srečanju. 

Med drugimi zanimivostmi zadnjega julijskega vikenda bodo predstavitev nove kolekcije GTI Lifestyle, parada GTI skozi Volkswagnovo tovarno v Wolfsburgu in predstavitve vozil oboževalcev. Prijave za to bodo mogoče na kraju dogodka. 

Okrog stadiona nogometne ekipe VfL Wolfsburg, ki igra v nemški zvezni ligi, bodo na ogled modeli GTI vseh osmih generacij Golfa ter različice GTI modelov Lupo, Polo in up!. Poleg tega bo Volkswagen predstavil tudi športne različice GTX modelov ID. in študijo ID. GTI Concept1) ter s tem nakazal, kakšna bo popolnoma električna prihodnost znamke. Vplivnež JP Performance bo v Wolfsburgu razstavil svoj Super Golf in model "Thunder Bunny". Na ogled bodo tudi vozila oboževalcev in Volkswagnovi posebni razstavni eksponati. Na parkirišču za obiskovalce bo za voznike modelov GTI in R postavljena mobilna postaja za merjenje moči. Na GTI Fanfestu ne bodo manjkali niti DJ-ji in živa glasba, mobilni kioski s hrano in znamenita Volkswagnova karijeva klobasa. 

 

 

1) ID. GTI Concept - študija.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen