Meni
Zapri meni
Zapri

31.5.2022 Vse na enem mestu – tudi na spletu

Porsche Slovenija in znamka MOON predstavljata novo spletno stran vrhunskaemobilnost.si, ki na enem mestu združuje vse za e-mobilnost in energetsko samooskrbo, in to tako za fizične osebe kot za podjetja.

 

Nova spletna stran vrhunskaemobilnost.si je odraz celovite ponudbe Porsche Slovenija, kakršne nima nobeno drugo podjetje v Sloveniji. Po eni strani je tu bogata paleta električnih in elektrificiranih vozil avtomobilskih znamk koncerna Volkswagen skupaj z ugodnim financiranjem in servisnimi storitvami, po drugi pa celota izdelkov in storitev znamke MOON. Ta obsega tako raznoliko ponudbo polnilnic za domačo in poslovno rabo kot razvejeno mrežo javnih polnilnic MOON charge, pa tudi sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije optiMOON. 

 

»V Porsche Slovenija se zavedamo kompleksnosti časa, v katerem živimo. Zaradi nestabilnih mednarodnih okoliščin se dražijo energenti, predvsem pri fosilnih gorivih pa nas občutne podražitve šele čakajo. Ko se bo leta 2026 v sistem trgovanja z emisijami vključil tudi sektor cestnega prometa, bomo vozniki v denarnici krepko občutili posledice vseh zamujenih ukrepov na področju zmanjševanja izpustov ogljikovega dioksida. Edini način, kako se lahko do leta 2030 približamo zastavljenemu cilju zmanjšanja izpustov, je premišljena in odločna elektrifikacija slovenskega voznega parka. Že danes pa lahko vsako gospodinjstvo in sleherno podjetje naredi odločen korak proti lastni energetski neodvisnosti ter s sončno elektrarno v kombinaciji s hranilnikom električne energije poskrbi za zadovoljevanje svojih potreb z brezplačno čisto energijo,« poudarja generalni direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič. 

Poleg predstavitve vseh izdelkov in storitev omogoča nova stran vrhunskaemobilnost.si tudi kontakt s strokovnjaki MOON. »Ti vam bodo znali svetovati in pripraviti rešitve za vaše konkretne potrebe, pa naj gre za vaš dom, stavbo vašega podjetja, hotel, ki bi rad šel v korak s časom, ali za občino, ki se zaveda svoje vloge v zelenem prehodu. Porsche Slovenija bo z vami od prvega nasveta do izvedbe vseh postopkov, montaže in vzdrževanja,« zagotavlja Danilo Ferjančič. 

 

Ker se v povezavi z e-mobilnostjo in energetsko samooskrbo marsikomu porajajo številna vprašanja, se na strani vrhunskaemobilnost.si nahajajo tudi izčrpni odgovore nanje, poleg člankov s tega področja pa so tu še koristna spletna orodja. Z njimi je mogoče denimo preveriti, kolikšen bi bil prihranek z lastno sončno elektrarno in kakšna sončna elektrarna bi bila v konkretnem primeru sploh potrebna. 

Stran vrhunskaemobilnost.si bo v prihodnjih tednih dopolnjena s pomembno funkcionalnostjo. Ta bo olajšala pridobivanje informacij vsem tistim, ki se odločajo za nakup e-vozila, saj bo na enem mestu mogoče ne le pridobiti podatke o vseh električnih in elektrificiranih modelih iz ponudbe znamk koncerna Volkswagen, temveč jih bo mogoče med seboj tudi primerjati glede vseh ključnih parametrov. Prav tako bo na voljo orodje za izračun skupnih stroškov lastništva (TCO) posameznega e-vozila.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen