Meni
Zapri meni
Zapri

1.4.2022 Aktualna ponudba vozil Volkswagen

Preverite naše aktualne popuste, ki so Vam na voljo ob nakupu vozil Volkswagen.

Novi Polo 

 

Ob nakupu vozila Polo prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 500 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (odvisno od dobe financiranja). 

 

Več o modelu Polo

 Na konfigurator Polo

Takoj dobavljiva vozila Polo

Novi Taigo 

 

Ob nakupu vozila Taigo prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 500 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (odvisno od dobe financiranja). 

 

Več o modelu Taigo

Na konfigurator Taigo

Takoj dobavljiva vozila Taigo

T-Cross

 

Ob nakupu vozila T-Cross prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 500 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

Več o modelu T-Cross

Na konfigurator T-Cross

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

Novi T-Roc

 

Ob nakupu vozila Novi T-Roc prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 500 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

Več o modelu Novi T-Roc

Na konfigurator Novi T-Roc

 

T-Roc/T-Roc Cabriolet (star model)

 

Ob nakupu vozila T-Roc ali T-Roc Cabriolet prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 500 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

Več o modelu T-Roc

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

Golf in Golf Variant

 

Ob nakupu vozila Golf ali Golf Variant prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

Več o modelu Novi Golf

Na konfigurator Golf

Takoj dobavljiva vozila Golf

 

Več o modelu novi Golf Variant

Na konfigurator Golf Variant

Takoj dobavljiva vozila Golf Variant

 

 

 

ID.3 

 

Ob nakupu vozila ID.3 prejmete bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini 3.000 EUR*bon za nakup polnilne postaje ter bon za financiranje sončne elektrarne. Več o posebni ponudbi za ID.3

Več o modelu  ID.3

Na konfigurator ID.3

Takoj dobavljiva vozila ID.3

ID.4

 

Ob nakupu vozila ID.4 prejmete bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini 3.000 EUR*bon za nakup polnilne postaje ter bon za financiranje sončne elektrarne. Več o posebni ponudbi za ID.4

Več o modelu ID.4

Na konfigurator  ID.4

Takoj dobavljiva vozila ID.4

ID.5 

 

Ob nakupu vozila ID.5 prejmete bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini 3.000 EUR*bon za nakup polnilne postaje ter bon za financiranje sončne elektrarne. Več o posebni ponudbi za ID.5

Več o modelu  ID.5

Na konfigurator ID.5

 

Tiguan

 

Ob nakupu vozila Tiguan prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

 

Več o modelu Tiguan 

Na konfigurator Tiguan

Takoj dobavljiva vozila Tiguan

Touran

 

Ob nakupu vozila Touran prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

 

Več o modelu Touran

Na konfigurator Touran

Takoj dobavljiva vozila Touran

 

 

Novi Tiguan Allspace

 

Ob nakupu vozila Tiguan Allspace prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

 

Več o modelu Novi Tiguan Allspace

Na konfigurator Tiguan Allspace

Takoj dobavljiva vozila Tigual Allspace

Passat in Passat Variant

 

Ob nakupu vozila Passat ali Passat Variant prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

Več o modelu Passat 

Na konfigurator Passat 

Takoj dobavljiva vozila Passat 

 

Več o modelu Passat Variant

Na konfigurator Passat Variant

Takoj dobavljiva vozila Passat Variant

 

Arteon in Arteon Shooting Brake

 

Ob nakupu vozila Arteon ali Arteon Shooting Brake prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

 

Več o modelu Arteon in Arteon Shooting Brake

Na konfigurator Arteon in Arteon Shooting Brake

Takoj dobavljiva vozila Arteon in Arteon Shooting Brake

 Touareg

 

Ob nakupu vozila Touareg prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter vzdrževanje vozila za 4 leta oz. do 60.000 km za do 5 EUR na mesec** (vrednost je odvisna od dobe financiranja).

 

Več o modelu Touareg

Na konfigurator Touareg

Takoj dobavljiva vozila Touareg

Ponudba velja do 30.6.2022.

Slike so simbolne.

Popusti se razlikujejo glede na model vozila.

*Kupec je upravičen do bonusa za financiranje in zavarovanje do 3.000 EUR, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja pod pogoji akcije VWALLIN5_2021 (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Več na www.porscheleasing.si.

**Servisiranje vozila po prilagodljivem servisnem intervalu - »Long Life« največ do prevoženih 60.000 km oziroma do preteka dobe 4 let za ceno 5€/mesec (doba financiranja 48 mesecev), 4€/mesec ( doba financiranja 60 mesecev), 3,33€/mesec (doba financiranja 72 mesecev) in 2,86€/mesec (dobra financiranja 84 mesecev) (DDV je vključen), skladno z navodili proizvajalca vozila (zamenjava motornega olja, filtrov, ipd. ter zavorne tekočine).  Če leasingojemalec v času trajanja pogodbe preseže 60.000 prevoženih kilometrov oziroma do preteka dobe financiranja 4 let, se stroški vseh nadaljnjih rednih servisov obračunajo direktno stranki. Če leasingojemalec v času trajanja pogodbe ne glede na dejstvo ali je bila ta redno iztečena ali pa je prišlo iz kateregakoli razloga do predčasne prekinitve pogodbe (kraja, totalka, prodaja...) ne preseže 60.000 prevoženih kilometrov oziroma še ne preteče 4 leta, ni upravičen do povračila neizkoriščenih stroškov servisiranja vozila ob upoštevanju akcije. Leasingojemalec bo prejel kartico s katero se bo identificiral na pooblaščenemu servisu in na podlagi katere mu bo omogočeno servisiranje vozila pod pogoji akcije.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen