Meni
Zapri meni
Zapri

6.7.2020 ID. Hub
Center mobilne prihodnosti Volkswagen

V ljubljanski Aleji, najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji, obiščite ID. Hub, center mobilne prihodnosti Volkswagen. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili električna vozila družine Volkswagen ID ali pa vas z njimi popeljali na testno vožnjo.

Prijavite se na testno vožnjo z novim ID.3, ID.4, ID.5 ali ID. Buzz že danes. 

Arhitektura centra ID. Hub je zasnovana po najsodobnejših smernicah znamke Volkswagen in nakazuje najnovejšo ureditev Volkswagnovih prodajnih mest.

ID. Hub je namenjen ozaveščanju in izobraževanju o električni mobilnosti in predstavlja še en korak do nevtralne bilance CO2, ki jo koncern Volkswagen želi doseči do leta 2050. Center ID. Hub ozavešča splošno javnost o dosegljivosti, ekonomičnosti, praktičnosti in tehnološki naprednosti električnih vozil Volkswagen. 

 

 

V ID. Hubu vam bomo predstavili tudi izdelke blagovne znamke MOON, ki so na voljo zasebnim in poslovnim strankam. Celostna ponudba obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje. Na ta način lahko strankam v centru ID.Hub predstavimo vse korake električne mobilnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen