Meni
Zapri meni
Zapri

Z miško do avta!

Klikni, izberi in takoj odpelji svoj novi Volkswagen. Zdaj s prihrankom kar do 6.000 €* in bonom za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 €*.

 

Preverite široko ponudbo vozil na spodnjih povezavah in rezervirajte svoje novo vozilo. To enostavno storite tako, da izbrano vozilo prenesete v košarico in z vašo kreditno kartico opravite predhodno avtorizacijo v višini 100 €. Mi pa se nato z vami dogovorimo o podrobnostih oz. sklenitvi kupoprodajne pogodbe. In brez skrbi! V kolikor do sklenitve kupoprodajne pogodbe ne bo prišlo, bodo sredstva predhodne avtorizacije na vaši kreditni kartici, skladno s pogoji vaše banke, ponovno sproščena.

Vas zanima financiranje? Vprašajte prodajnega svetovalca o aktualni ponudbi Porsche Finance Group Slovenia in izkoristite bon za financiranje v višini 1.000 €*.

V primeru težav z rezervacijo vozila, se obrnite na naš klicni center 080 88 46, vsak delovni dan med 7 in 19 uro ali pišite na info@volkswagen.si.

 

*Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONPOM_2020. Akcija velja do odprodaje zalog oz. do 30.6.2020. Več na www.porscheleasing.si

 

Emisije CO2: 204−0 g/km. Kombinirana poraba goriva: 9−0 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen