Zvočna podlaga na poti.

Touran Radio in navigacija.

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje en radijski in dva navigacijska sistema*, ki se razlikujejo v vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Serijski radio Composition Media* lahko upravljate prek barvnega zaslona na dotik. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm. Kot posebnost velja izpostaviti še praktični senzor približevanja: ko prst približate upravljalnemu polju na zaslonu, se to polje poveča. Upravljanje je tako enostavnejše in varnejše. Sistem lahko bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM. Osem zvočnikov zagotavlja, da na vseh sedežih potniki lahko uživajo v dobri kakovosti predvajanja. Poleg tega sta na voljo USB-vhod (tipa A) in Bluetooth vmesnik.

Tudi navigacijski sistem Discover Media, ki je za vse izvedbe na voljo kot dodatna oprema*, ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, režo za SD-kartice, USB-vhod (tip A) ter Bluetooth vmesnik za mobilne telefone.

In če želite še več: navigacijski sistem Discover Pro, ki je na voljo kot dodatna oprema, je infotainment sistem za najzahtevnejše kupce. Upravljati ga je mogoče na inovativen način, in sicer z gestami. Tako lahko z gibom roke na primer zamenjate radijsko postajo. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 23,4 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje (ni na voljo v slovenskem jeziku) se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

* od 1.3.2023 naprej je navigacija Discover Media serijsko na voljo za izvedbi Touran Family in R-Line Edition.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.