Meni
Zapri meni
Zapri
Cena od (vklj. z DDV)
31.860,-
Moč motorja (kW)
90 - 110
kW
Moč motorja (PS)
122 - 150
KM
Poraba goriva
5,2 - 7,1
l/100 km
Emisije CO₂
135 - 162
g/km

Pridobitev za celo življenje

Natovorite in odpeljete - otroke, vse svoje imetje ali kopico prijateljev. Ta kompaktni enoprostorec je namreč predvsem mojster preobrazbe. Sedem sedežev ali veliko prostora za shranjevanje? Soncu naproti ali z ekipo na sestanek? Touran je lahko eden ali pa več njih. Ravno pravšnji za popotovanja, na katerih cilj ni več najpomembnejša stvar.

Touran ima veliko odlik. Tukaj vam predstavljamo tri:

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Spustite sonce v avto – s pritiskom na gumb. Z opcijskim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom.

Več o panoramskem dvižno-pomičnem strešnem oknu

Sedem sedežev

Ko si vsi želijo biti sopotniki: Touran po želji tudi s 7 sedeži

Več o sedežih

Udobje

Bogat nabor opreme poskrbi, da lahko v Touranu uživate povsem sproščeno.

Več o udobju

Konfigurirajte vaše vozilo Touran

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo Touran opremite z ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Izstopa iz ustaljenih okvirov in privlači poglede.

Touran je vozilo, ki zna poskrbeti za dober vtis - tudi takrat, ko gledate iz njega. Vsestranski družinski avto je namreč opcijsko na voljo z 1,4 m² velikim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom. Poleg tega so kompaktne mere, ki olajšujejo vožnjo in manevriranje v mestih, združene z inteligentno prostorsko zasnovo, ta pa zagotavlja maksimalno udobje tudi na daljših potovanjih.

LED-žarometi

Blestijo z videzom. Brez motečega bleščanja.

Opcijski sistem Dynamic Light Assist, ki je za izvedbo R-Line Edition na voljo serijsko, poskrbi, da z dolgimi lučmi nikdar ne zaslepite nasproti vozečih voznikov, a vseeno pritegnete njihovo pozornost z drznejšim dizajnom novega Tourana. A to še zdaleč niso vse prednosti opcijskih LED-žarometov spredaj ter zadnjih luči (serijsko za R-Line Edition).

Več informacij

Platišča

Naj oči zasijejo od ugodja.

Popolna obutev za vsako opravo: s pravimi aluminijastimi platišči boste zagotovo poskrbeli za nepozaben vtis. Na voljo je širok nabor različnih dizajnov, od klasičnega do izrazito dinamičnega.

Več informacij

Prostorska zasnova

Družinska popotovanja v poslovnem razredu.

Touran je tudi brez maske in šminke pravi mojster preobrazbe. Osnova za to je sistem sedežev, ki opcijsko zagotavlja prostor za do šest malih - in velikih - sopotnikov. Ali pa preprosto le za veliko prtljage.

Več informacij

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Neomejeni pogledi navzgor: visoko uvrščeni na lestvici navdušenja

Razkošne dimenzije za enkratne vtise: opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno se razteza domala prek celotne strehe in tudi potnikom na zadnjih sedežih na široko odpira pogled proti nebu. Si med vožnjo pogosto zaželite več svežega zraka? S pritiskom na tipko lahko sprednjo polovico strešnega okna privzdignete ali pa pomaknete povsem nazaj čez zadnji del strešnega okna.

Več informacij

S polno hitrostjo po informacijski avtocesti.

S Touranom je vožnja užitek - tudi za tiste, ki ne sedijo za volanom. Vsem potnikom so namreč na voljo najsodobnejše možnosti za popolno povezanost. Tako boste lahko kadarkoli posodobili svoje profile na družabnih omrežjih ali poslušali svoj novi najljubši glasbeni album. 

WeConnect
App-Connect
Radio in navigacija
WeConnect
App-Connect
Radio in navigacija

Enkratna registracija, veliko prednosti.

Vsak junak ima svoje pomočnike. In s storitvami We Connect jih imate vi kar nekaj. Ugotovite, katere storitve so najprimernejše za vaše vsakdanje življenje in katere zahteve morajo biti izpolnjene. Tu lahko na prvi pogled vidite vse storitve in možnosti.


Razpoložljivost storitev, opisanih v paketih We Connect in We Connect Plus, se lahko razlikuje glede na državo in je odvisna od modela, modelnega leta in opreme vozila. Več informacij o vaših razpoložljivih storitvah najdete v na spletnem mestu myVolkswagen ali v aplikaciji We Connect.

Bodite v trendu, zagotovite si najnovejšo aplikacijo.

Opcijska aplikacija App-Connect vam omogoča, da izbrane aplikacije na vašem pametnem telefonu prek USB-povezave enostavno prikažete in upravljate na zaslonu infotainment sistema. In kar je najboljše: telefona vam pri tem sploh ni treba prijeti v roke.

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to vam je na voljo serijski navigacijski sistem Discover Media z enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

Udobje.

Naj vam bo v vašem Touranu udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Easy Open

Nimate prostih rok, a imate vseeno vse pod nadzorom? S sistemom Easy Open je to čisto enostavno.

Čarovni rek "Sezam, odpri se" se od danes naprej glasi Easy Open. Z enim gibom noge imate vse pod nadzorom: opcijska funkcija Easy Open (serijsko za Touran Family) vam omogoča, da prtljažnik odprete brez uporabe rok.

Več informacij

Klimatska naprava Air Care Climatronic

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Dobra novica za alergike: Funkcija za prečiščevanje zraka in protialergenski filter serijske 3-conske klimatske naprave Air Care Climatronic pelod, trose in alergene enostavno pustita pred vrati. Prijetna posledica tega je, da je zrak v vozilu čistejši kot zunaj. In še ena dobra novica za vse: voznik, sovoznik in celo potniki na zadnjih sedežih lahko temperaturo uravnavajo neodvisno drug od drugega.

Več informacij

7 sedežev

Vi ste lahko vedno prilagodljivi, vaši sopotniki pa sproščeni.

Družina, prijatelji, sodelavci: v vozilu z do sedmimi sedeži vsakdo najde svoje mesto. Pri tem je s sistemom Easy Entry udoben dostop do sedežev zagotovljen tudi potnikoma v tretji sedežni vrsti.

Več informacij

Integrirani otroški sedež

Da bodo v vozilu nadvse udobno lahko sedeli tudi vaši najmlajši.

Kot dodatno opremo lahko za Touran naročite do dva integrirana otroška sedeža. Tako bo odlično poskrbljeno tudi za udobje vaših najmlajših sopotnikov.

Več informacij

Opozorilni sistem za nepripete varnostne pasove

Varnost je vedno na prvem mestu. Tudi v tretji sedežni vrsti.

Opozorilni sistem za nepripete varnostne pasove vam zagotavlja večji občutek varnosti. Na voljo je serijsko in vas na zaslonu večfunkcijskega prikazovalnika opozori, da določen varnostni pas ni pripet oz. je znova odpet - tudi v drugi in tretji sedežni vrsti. Na nepripete pasove vsakokrat opozori tudi s tihim zvočnim signalom (gongom).

Asistenčni sistemi

Inteligentni asistenčni sistemi v Touranu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo.In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Glasovno upravljanje
Side Assist
Asistenca za zastoje
Trailer Assist
ACC in Front Assist
Glasovno upravljanje
Side Assist
Asistenca za zastoje
Trailer Assist
ACC in Front Assist

Preprosto izrazite svoje želje.

Pogovarjajte se z radiom ali navigacijskim sistemom: nova generacija radio-navigacijskih sistemov Composition Media, Discover Media in Discover Pro razume, kam želite peljati.

Namesto vas gleda nazaj.

V Touranu vas opcijska asistenca za menjavo voznega pasu v okviru sistemskih omejitev opozori na nevarnost, ko se prenagljeno odločite zapeljati na sosednji vozni pasali ko zazna bližajoča se vozila v mrtvem kotu. Poleg tega pozorno bedi nad dogajanjem tudi pri odparkiranju vozila.

Gonilna sila v zastojih.

Ko na avtocestah in dobro vzdrževanih hitrih cestah promet povsem obstane ali se premika v počasni koloni, Touran z opcijsko asistenco za zastoje ostane gonilna sila dobrega razpoloženja. Takoj ko položite roke na volan, avtomobil v okviru sistemskih omejitev pospešuje, zavira in vrti volan namesto vas. Zagotovo boste opazili, da vas to sprosti skoraj toliko kot masaža stopal. Skoraj.

Za privržence najsodobnejše tehnike.

Tehnika gre naprej - tudi ko se vi peljete nazaj: z inovativno opcijsko asistenco Trailer Assist vzvratno parkiranje s tovorno ali počitniško prikolico ni več nepredstavljiv izziv.

Distanca za več udobja.

Z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist, vključno z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Tehnologija.

Inovativnost pomeni napredno mišljenje – napredek pa pomeni, da imate od tega koristi. Varčujte s pomočjo ukrepov BlueMotion Technology, uživajte v vožnji z učinkovitimi
motorji in doživite tehnologije za vsak dan.

Tehnologija.

Motorji

Nazaj na pregled

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji TSI se odlikujejo po učinkovitosti, prožnosti in moči ter izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

Elektronski ojačevalnik govora

Nazaj na pregled

Ni vam treba takoj povzdigniti glasu.

Olajša komunikacijo med vožnjo: Opcijski elektronski ojačevalnik govora (serijsko za Touran Family) izboljša razumljivost voznikovega glasu za potnike na zadnjih sedežih.

Touran izvedbe

R-Line Edition
Od 35.411,-
R-Line Edition
Od 35.411,-

Touran R-Line

90 - 110 kW
(122 - 150 KM)
Ročni menjalnik / Avtomatski menjalnik
Bencin / Dizel
Poraba goriva: 5,2 - 7,1 l/100 km
Emisije CO₂: 135 - 162 g/km
  • Aluminijasta platišča Salvador 17"
  • Asistenca za avtomatsko uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist
  • Ekstra komfotna sprednja sedeža
  • Keyless Access
  • LED PLUS žarometi
  • Kamera za vzvratno vožnjo
  • Radio-navigacijski sistem Discover Media s "Streaming & Internet"
  • Izbira voznega profila
  • Zunanji paket R-Line
Konfiguriraj
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.