Meni
Zapri meni
Zapri

Kos vsemu. Touran.

Vsak se želi peljati v Touranu, saj ta navdušuje z obilico prostora in udobja ter s prepričljivo dinamičnim dizajnom.

Izstopa iz ustaljenih okvirov in privlači poglede.

Touran je vozilo, ki zna poskrbeti za dober vtis - tudi takrat, ko gledate iz njega. Vsestranski družinski avto je namreč opcijsko na voljo z 1,4 m² velikim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom. Poleg tega so kompaktne mere, ki olajšujejo vožnjo in manevriranje v mestih, združene z inteligentno prostorsko zasnovo, ta pa zagotavlja maksimalno udobje tudi na daljših potovanjih.

LED-žarometi

Blestijo z videzom. Brez motečega bleščanja.

Opcijski sistem Dynamic Light Assist poskrbi, da z dolgimi lučmi nikdar ne zaslepite nasproti vozečih voznikov, a vseeno pritegnete njihovo pozornost z drznejšim dizajnom novega Tourana. A to še zdaleč niso vse prednosti opcijskih LED-žarometov spredaj ter zadnjih luči (serijsko za R-Line Edition).

Več informacij

Platišča

Naj oči zasijejo od ugodja.

Popolna obutev za vsako opravo: s pravimi aluminijastimi platišči boste zagotovo poskrbeli za nepozaben vtis. Na voljo je širok nabor različnih dizajnov, od klasičnega do izrazito dinamičnega.

Več informacij

Prostorska zasnova

Družinska popotovanja v poslovnem razredu.

Touran je tudi brez maske in šminke pravi mojster preobrazbe. Osnova za to je sistem sedežev, ki opcijsko zagotavlja prostor za do šest malih - in velikih - sopotnikov. Ali pa preprosto le za veliko prtljage.

Več informacij

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Gledališče na prostem za igre narave.

Skozi opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno imate podnevi neoviran pogled v nebo, poleg tega boste med vožnjo lahko lovili sončne žarke in uživali v obilici prijetno svežega zraka. V temi pri odprtih vratih sveti integrirana ambientna osvetlitev, ki skrbi za prijetno vzdušje v notranjosti.

Več informacij

Oglejte si glavne značilnosti Tourana z različnih zornih kotov.

Opcijska oprema R-Line za Touran.

Vstajanje ob šestih. Ob pol osmih v šolo. Ob osmih v službo. Pa kaj potem? Preživite vsak dan v športnem duhu. Izberite opremo R-Line za Touran.

R-Line Exterieur & R-Line Plus

Videz družinskega avta obogatita z ustrezno mero športnosti.

S paketoma R-Line Exterieur & R-Line Plus Touran navduši tako z zunanjostjo kot tudi z notranjostjo.

Več informacij

Touran R-Line Edition

Touran R-Line Edition stavi na zunanje vrednote.

Naj vaš Touran postane magnet za oči: s Touranom R-Line Edition, ki med drugim zajema vso ponudbo paketa R-Line Exterieur.

Več

 

 

S polno hitrostjo po informacijski avtocesti.

S Touranom je vožnja užitek - tudi za tiste, ki ne sedijo za volanom. Vsem potnikom so namreč na voljo najsodobnejše možnosti za popolno povezanost. Tako boste lahko kadarkoli posodobili svoje profile na družabnih omrežjih ali poslušali svoj novi najljubši glasbeni album. Z dovršenimi opcijskimi aplikacijami, kot je Volkswagen Media Control, z vmesnikom Car-Net App-Connect ter z dostopom do brezžičnega omrežja (Wi-Fi) bo to v Touranu res povsem preprosto.

Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Radio in navigacija
Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Radio in navigacija

Bodite v trendu, zagotovite si najnovejšo aplikacijo.

Opcijska aplikacija Car-Net App-Connect am omogoča, da izbrane aplikacije2 na vašem pametnem telefonu prek USB-povezave enostavno prikažete in upravljate na zaslonu infotainment sistema. In kar je najboljše: telefona vam pri tem sploh ni treba prijeti v roke.

Vi upravljate avto, vaši sopotniki pa predvajanje glasbe.

Z aplikacijo Volkswagen Media Control lahko tudi vaši sopotniki upravljajo infotainment sistem: povsem preprosto in udobno prek tabličnega računalnika, ki ima funkcijo daljinskega upravljalnika.

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite v svojem Volkswagnu, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to vam je na voljo radijski sistem z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh opcijskih navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

Udobje.

Naj vam bo v vašem Touranu udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Easy Open

Nimate prostih rok, a imate vseeno vse pod nadzorom?S sistemom Easy Open je to čisto enostavno.

Čarovni rek "Sezam, odpri se" se od danes naprej glasi Easy Open. Z enim gibom noge imate vse pod nadzorom: opcijska funkcija Easy Open (serijsko za Touran Family) vam omogoča, da prtljažnik odprete brez uporabe rok.

Več informacij

Klimatska naprava Air Care Climatronic

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Dobra novica za alergike: Funkcija za prečiščevanje zraka in protialergenski filter serijske 3-conske klimatske naprave Air Care Climatronic pelod, trose in alergene enostavno pustita pred vrati. Prijetna posledica tega je, da je zrak v vozilu čistejši kot zunaj. In še ena dobra novica za vse: voznik, sovoznik in celo potniki na zadnjih sedežih lahko temperaturo uravnavajo neodvisno drug od drugega.

Več informacij

7 sedežev

Vi ste lahko vedno prilagodljivi, vaši sopotniki pa sproščeni.

Družina, prijatelji, sodelavci: v vozilu z do sedmimi sedeži vsakdo najde svoje mesto. Pri tem je s sistemom Easy Entry udoben dostop do sedežev zagotovljen tudi potnikoma v tretji sedežni vrsti.

Več informacij

Integrirani otroški sedež

Da bodo v vozilu nadvse udobno lahko sedeli tudi vaši najmlajši.

Kot dodatno opremo lahko za Touran naročite do dva integrirana otroška sedeža. Tako bo odlično poskrbljeno tudi za udobje vaših najmlajših sopotnikov.

Več informacij

Opozorilni sistem za nepripete varnostne pasove

Varnost je vedno na prvem mestu. Tudi v tretji sedežni vrsti.

Opozorilni sistem za nepripete varnostne pasove vam zagotavlja večji občutek varnosti. Na voljo je serijsko in vas na zaslonu večfunkcijskega prikazovalnika opozori, da določen varnostni pas ni pripet oz. je znova odpet - tudi v drugi in tretji sedežni vrsti. Na nepripete pasove vsakokrat opozori tudi s tihim zvočnim signalom (gongom).

Asistenčni sistemi.

Inteligentni asistenčni sistemi v Touranu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo.In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Glasovno upravljanje
Side Assist
Asistenca za zastoje
Trailer Assist
ACC in Front Assist
Glasovno upravljanje
Side Assist
Asistenca za zastoje
Trailer Assist
ACC in Front Assist

Preprosto izrazite svoje želje.

Pogovarjajte se z radiom ali navigacijskim sistemom: nova generacija radio-navigacijskih sistemov Composition Media, Discover Media in Discover Pro razume, kam želite peljati.

Namesto vas gleda nazaj.

V Touranu vas opcijska asistenca za menjavo voznega pasu v okviru sistemskih omejitev opozori na nevarnost, ko se prenagljeno odločite zapeljati na sosednji vozni pasali ko zazna bližajoča se vozila v mrtvem kotu. Poleg tega pozorno bedi nad dogajanjem tudi pri odparkiranju vozila.

Gonilna sila v zastojih.

Ko na avtocestah in dobro vzdrževanih hitrih cestah promet povsem obstane ali se premika v počasni koloni, Touran z opcijsko asistenco za zastoje ostane gonilna sila dobrega razpoloženja. Takoj ko položite roke na volan, avtomobil v okviru sistemskih omejitev pospešuje, zavira in vrti volan namesto vas. Zagotovo boste opazili, da vas to sprosti skoraj toliko kot masaža stopal. Skoraj.

Za privržence najsodobnejše tehnike.

Tehnika gre naprej – tudi ko se vi peljete nazaj: z inovativno opcijsko asistenco Trailer Assist vzvratno parkiranje s tovorno ali počitniško prikolico ni več nepredstavljiv izziv.

Distanca za več udobja.

Z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist, vključno z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Tehnologija.

Inovativnost pomeni napredno mišljenje – napredek pa pomeni, da imate od tega koristi. Varčujte s pomočjo ukrepov BlueMotion Technology, uživajte v vožnji z učinkovitimi
motorji in doživite tehnologije za vsak dan.

Tehnologija.

Motorji

Nazaj na pregled

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji TSI se odlikujejo po učinkovitosti, prožnosti in moči ter izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

Visoka stopnja varnosti

Nazaj na pregled

Najboljše ocene na preizkusu varnosti.

Touran je eden izmed najvarnejših avtomobilov v Evropi, testiranih s preizkusom Euro NCAP. Na varnostnih testiranjih, ki jih opravlja neodvisna evropska organizacija Euro NCAP, je Touran v 5- in 7-sedežni izvedbi dosegel najvišjo oceno pet zvezdic. Za zaščito potnikov in pešcev poskrbi varnostna oprema, ki vključuje izpopolnjeno konstrukcijo karoserije, visokoučinkovito kombinacijo varnostnih pasov, sedežev in varnostnih blazin. Poleg tega se Touran odlikuje po izredno visokem udobju, ki ga omogočajo inovativni opcijski asistenčni sistemi. Euro NCAP, 5 zvezdic: več informacij na spletni strani www.euroncap.com

Elektronski ojačevalnik govora

Nazaj na pregled

Ni vam treba takoj povzdigniti glasu.

Olajša komunikacijo med vožnjo: Opcijski elektronski ojačevalnik govora (serijsko za Touran Family) izboljša razumljivost voznikovega glasu za potnike na zadnjih sedežih.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.