Tako fleksibilna kot vi: notranjost vašega Tourana.

Prostorska zasnova

Mama, oče, otrok, pes, maček, miš: v vašem Touranu je dovolj prostora za vse. Vozilo se ponaša z inteligentnim notranjim dizajnom in izjemno prostornostjo. Trije standardni enojni sedeži v drugi in dva opcijska enojna sedeža v tretji vrsti nudijo dovolj prostora za prijatelje in družino.

Plosk sredinski tunel v drugi sedežni vrsti omogoča udoben prehod in veliko prostora za noge tudi za potnika na sredinskem sedežu, funkcija Easy Entry pa zagotavlja enostaven dostop do tretje sedežne vrste. Če prostora ne potrebujete za potnike, lahko zadnje sedeže poklopite, da nastane ravno prtljažno dno.

Izredno praktična večfunkcijska sredinska konzola je del serijske ponudbe za Touran in poleg sredinskega naslona za roke nudi dovolj prostora za plastenke, mobilne telefone in vse, kar imate vedno radi na dosegu.

Armaturna plošča je zasnovana po meri velikega udobja. Upravljalni elementi, kot so radio ali opcijska navigacijska sistema in serijska klimatska naprava Climatronic, so usmerjeni k vozniku, zato je upravljanje izredno udobno.

Z variabilnim prtljažnim dnom, ki je pri Touranu del serijske ponudbe, ste pripravljeni na vse. Praktično je zlasti pri natovarjanju težkih predmetov: dno lahko dvignete na višino roba prtljažnika, tako da lahko prtljago lažje natovarjate in raztovarjate.

Še več možnosti za shranjevanje ponuja pritrdilni sistem za prtljažnik. Integrirani sistem vodil na oblogah stranic v kombinaciji z elastično mrežo, ki jo je s sprijemalnim trakom ob straneh mogoče uporabljati tudi kot prtljažno torbo, omogoča predelitev prtljažnika povsem po vaši meri.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen