Nebeški razgled.

Touran
Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Lahko štejete zvezde ali se prepuščate toploti sončnih žarkov,medtem ko bodo vsi sopotniki zadaj uživali v osupljivem razgledu. Opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno poskrbi za prijetno svetlo notranjost Tourana in obenem zlasti najmanjše sopotnike navduši s prostim pogledom proti nebu. Veliko električno stekleno strešno okno z impresivno površino, ki znaša kar 1,4 m², upravljate s tipko in v potniško kabino spustite svež zrak tudi med vožnjo. Pri tem lahko izbirate, ali boste sprednji del strešnega okna le dvignili ali pomaknili čez zadnji del okna.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.