Da bodo v vozilu nadvse udobno lahko sedeli tudi vaši najmlajši.

Integrirani otroški sedež.

Opcijski, integrirani otroški sedeži otrokom, visokim 115 cm ali več, zagotavljajo zaščito in udobje. Integrirani otroški sedeži so bili razviti za otroke, težke od 15 do 36 kg, kar ustreza skupini II/III standarda ECE-R 44. Stranska vzglavnika zvišujeta raven varnosti in otrokom omogočata, da po napornem dnevu med vožnjo lahko udobno zaspijo. Dvignjeno sedišče zagotavlja položaj sedenja za pravilen potek varnostnega pasu in nudi dodatno stransko oporo. So vaši otroci še premajhni oz. prelahki za integrirani otroški sedež (sedež je primeren za otroke, višje od 115 cm oz. težke od 15 do 36 kg)? V tem primeru lahko na istem avtomobilskem sedežu v pritrdišča ISOFIX vpnete ustrezni otroški sedež. Pritrdišča so zlahka dostopna. Pa še to: dodaten integrirani otroški sedež vam omogoča večjo fleksibilnost, tako da lahko v svojem vozilu kadarkoli peljete tudi otrokovega prijatelja.

Za uporabo storitev We Connect uporabnik potrebuje uporabniški račun Volkswagen ID in se mora z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect.Poleg tega mora prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus.Za We Connect Plus ima uporabnik po prevzemu vozila 90 dni časa, da pri družbi Volkswagen AG registrira svoje vozilo in izkoristi celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen