Preprosto izrazite svoje želje.

Touran Glasovno upravljanje.1

Za navigacijski sistem Discover Media lahko po želji naročite sistem glasovnega upravljanja. Navigacijski sistem Discover Pro je s sistemom glasovnega upravljanja opremljen že serijsko. Krmiljenje vaše naprave bo tako še preprostejše, saj vam pri tem ne bo treba gledati na zaslon. Še posebej enostavno deluje funkcija vnosa cilja v enem koraku (One Shot Destination), na voljo v sistemu Discover Pro. Izgovoriti morate le naslov svojega cilja ali ime stika, shranjenega v priključenem telefonu, in navigacija se že zažene. Druga dva sistema morate upravljati z dialogom.

Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.