Ni vam treba takoj povzdigniti glasu.

Touran
Elektronski ojačevalnik govora

Potniki na zadnjih sedežih pogosto ne razumejo dobro, kaj govori voznik. Hrupa med vožnjo, glasbe iz radia ali zunanjega hrupa vam ne bo treba preglasiti s pomočjo elektronskega ojačevalnika govora. Ta ojača vaš govor in ga predvaja prek zadnjih zvočnikov. Ko želite na primer pri sopotnikih preveriti, kdaj bi naredili naslednji postanek, ojačevalnik govora uporabi mikrofon naprave za prostoročno telefoniranje. Elektronski ojačevalnik govora je serijsko na voljo za izvedbo Touran Family.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.