Nimate prostih rok, a imate vseeno vse pod nadzorom? S sistemom Easy Open je to čisto enostavno.

Touran "Easy Open"

Ne glede na to, ali imate v roki vrečke z nakupi ali s športno opremo ali pa vas za roke držijo otroci - s Touranom se vam odpirajo povsem nove možnosti. Praktična funkcija Easy Open omogoča odpiranje pokrova prtljažnika, ne da bi iz rok morali pri tem karkoli spustiti.

Sistem, ki je del serijske ponudbe za izvedbo Touran Family, prepozna avtomobilski ključ v vaši torbici, takoj ko se približate Touranu. S pomikom noge pod zadnjim delom vozila odklenete pokrov prtljažnika, ki se odpre tako na široko, da lahko v prtljažnik zložite vse svoje stvari. Tako bodo vsakdanji opravki odslej manj naporni, natovarjanje prtljažnika pa čisto enostavno.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.