Vi ste lahko vedno prilagodljivi, vaši sopotniki pa sproščeni.

7 sedežev

Kar naprej - Touran nudi prostor za vso veselo druščino. Na udobne serijske enojne sedeže lahko sede pet oseb, z opcijsko 3.sedežno vrsto pa lahko s seboj vzamete še dva majhna ali velika avanturista. Seveda pri Touranu lahko do svojih sedežev udobno dostopata tudi potnika v tretji sedežni vrsti. To omogoča sistem Easy Entry, zunanja sedeža 2.vrste povsem preprosto poklopite naprej in ju pomaknete v vzdolžni smeri. Touran ima na vseh sedežih druge in tretje sedežne vrste pritrdišča ISOFIX, v katera lahko varno vpnete do pet otroških sedežev. Poleg tega je za vse sedežne vrste na voljo opozorilni sistem za nepripete varnostne pasove. Tako boste vedno vedeli, ali so vsi potniki pripeti.

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen