Ker vsak človek drugače občuti temperaturo.

Klimatska naprava

Po zaslugi klimatske naprave Climatronic z 2-conskim oz. opcijsko 4-conskim uravnavanjem temperature v Touaregu vlada prijetno ozračje. Voznik in sovoznik, opcijsko pa tudi potniki na zadnjih sedežih lahko neodvisno drug od drugega nastavljajo temperaturo v svojem klimatskem območju. Potniki, ki trpijo za senenim nahodom, bodo zagotovo veseli podatka, da protialergenski filter ob dotekanju svežega zraka v vozilo zadrži pelod.

Klimatska naprava preprečuje neprijeten vonj v potniškem prostoru, s tem ko avtomatsko preklopi na zaprto kroženje zraka, če voznik vključi čiščenje stekel ali prestavi v vzvratno prestavo. Delovanje ventilatorja je uravnavano glede na hitrost vožnje, tako da ventilator tudi pri počasni vožnji ni preglasen.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen