Razvajanje za vaše čute.

Izvedba Atmosphere

Touareg Atmosphere razvaja čute z razkošnim, odprtopornim dekorjem iz plemenitega jesenovega lesa olivne barve in z usnjenim paketom Vienna¹ v toplih rjavih tonih. Okrasni šivi v bež barvi, vstopne letve s kovino, 18-palčna platišča in kromirane zunanje letve poudarjajo plemenito podobo notranjosti oz. zunanjosti. Kot dodatno opremo lahko naročite dekorativne elemente iz odprtoporne, oblikovno skladne plemenite orehovine in usnjeno oblazinjenje Savona"² v ekskluzivnih dvobarvnih dizajnih ter v kombinaciji z vrhunskima sprednjima sedežema ergoComfort.

 

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Vienna

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Savona

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen