Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Digitalni kombinirani instrument

Kar želite videti na 31 cm (12,3 palca) velikem zaslonu opcijskega digitalnega kombiniranega instrumenta, lahko izberete prek večfunkcijskega volana in infotainment sistema: po potrebi lahko prikličete oz. aktivirate podrobne podatke o vožnji, celozaslonski prikaz navigacijskega zemljevida ali vizualni 3D-prikaz asistenčnih sistemov. Možna je tudi usmerjena povečava navigacijskega zemljevida. Namesto klasičnih okroglih merilnikov so lahko na celotnem zaslonu prikazane informacije o trenutno predvajani skladbi ali stik, s katerim ravnokar telefonirate. Lahko tudi kombinirate na primer navigacijski zemljevid in medijske prikaze. Lahko vidite več. In to hitro, na prvi pogled.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen