Pri vožnji je najpomembnejša varnostna razdalja.

ACC s sistemom Front Assist

S sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom lahko vozilo med vožnjo samodejno ohranja nastavljeno najvišjo hitrost1 ter izbrano komfortno razdaljo do spredaj vozečega vozila.2 Prediktivni tempomat dodatno zagotavlja pomoč pri uravnavanju hitrosti in vožnji skozi ovinke. S samodejnim nastavljanjem veljavnih hitrostnih omejitev lahko prepreči, da bi voznik nehote prekoračil dovoljeno hitrost.2 Sistem poleg tega na osnovi podatkov o poti iz navigacijskega sistema prilagaja hitrost ovinkom, križiščem (odcepom) in krožiščem.Udobje med vožnjo je tako večje, poraba goriva pa manjša.

Omejevalnik hitrosti vozniku pomaga pri upoštevanju predhodno nastavljene1 najvišje hitrosti2.

Do hitrosti največ 250 km/h.

V okviru sistemskih omejitev.//1//

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen