Pri Tiguanu lahko določene funkcije aktivirate tudi naknadno.

Naknadno prilagajanje: ne samo, da lahko številne funkcije v Tiguanu posodobiti, ampak jih je mogoče tudi naknadno aktivirati kot funkcije  Upgrades*. Tako lahko naknadno aktivirate navigacijo za radio »Ready 2 Discover«, App-Connect (povezovanje aplikacij za pametne telefone) - za Apple CarPlay in Android Auto podjetja Google tudi brezžično - in glasovno upravljanje**.

*Za uporabo funkcij Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo We Connect in vašo identifikacijo kot glavni uporabnik, kar pomeni, da mora biti vaš uporabniški račun povezan s konkretnim vozilom. Prav tako je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za posamezni produkt. Produkte Upgrades, dobavljive za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car infotainment sistema. Za plačljive produkte mora uporabnik v spletni trgovini We Connect. Pridobljene in aktivirane funkcije Upgrades ostanejo v vozilu in jih ni mogoče prenesti na druga vozila.

**Glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.