Vaše aplikacije povsod z vami

Priročna uporaba aplikacij in vsebin z opcijsko storitvijo App-Connect.* Glasba, sporočila, zemljevidi in zvočne knjige se prenesejo na zaslon infotainment sistema in jih je potem mogoče tam pregledno upravljati. Možni so trije vmesniki za povezovanje pametnih telefonov: to so Apple CarPlay™, Google Android Auto™ in MirrorLink®. Uporaba Apple CarPlay™ in Android Auto™ podjetja Google je še posebno priročna zaradi možnosti brezžičnega povezovanja za navigacijska sistema »Discover Media« in »Discover Pro« ter radio »Ready 2 Discover«.*App-Connect vključuje tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink®. Da aplikacija ne bi preveč odvračala pozornosti voznika od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se lahko razpoložljivost tehnologij v posameznih državah razlikuje. Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete na www.volkswagen.de/mobiltelefon ter tudi za Apple CarPlay™ na https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/de_de/auto/ in za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.