Zakaj bi karkoli ostalo doma

Tiguan Allspace notranjost

Morate najprej v mesto po nakupih, nato v šolo po otroke, popoldan pa bi se radi s prijatelji odpeljali do bližnjega jezera? Za Tiguan Allspace to ni noben problem, saj s prostorno notranjostjo tako na sprednjih kot tudi na zadnjih sedežih zagotavlja obilo prostora za glavo in noge, poleg tega pa v njem lahko peljete tudi svoje najljubše stvari. Zaradi zložljivih sedežev in opcijske tretje sedežne vrste1 je notranjost za sprednjima sedežema mogoče prilagajati glede na trenutno situacijo: tako se lahko na primer v vozilu pelje do sedem oseb, lahko pa tudi podrete vse sedeže in izkoristite celotno razpoložljivo prostornino za prevoz prtljage (po potrebi lahko seveda podrete le posamezne sedeže). Odločitev je vaša - prostorska zasnova Tiguana je tako prilagodljiva kot vi.

Maksimalna velikost za potnike v 3. sedežni vrsti: 1,60 m

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.