Prava temperatura za vse

Tiguan Allspace klimatska naprava

Je vašim sopotnikom vroče, vas pa zebe? S 3-conskim uravnavanjem lahko voznik, sovoznik in potniki na zadnjih sedežih nastavljajo želeno temperaturo neodvisno drug od drugega. Upravljanje serijske klimatske naprave Air Care Climatronic pri tem udobno in intuitivno poteka prek upravljalne enote na dotik, ki je vgrajena v voznikovem vidnem polju. Klimatska naprava lahko glede na hitrost vožnje in glede na različne druge kriterije avtomatsko zmanjša število vrtljajev ventilatorja, s čimer zmanjša intenzivnost klimatiziranja. Zmore pa še več. Opremljena je namreč s protialergenskim filtrom z aktivnim ogljem, ki zadrži domala ves pelod. Zmanjšuje tudi vdor dušikovih oksidov, drobnih delcev prahu, virusov, bakterij in neprijetnih vonjev, s čimer izboljšuje kakovost zraka. Ob vklopu čiščenja stekel ali aktiviranju vzvratne prestave se avtomatsko vključi zaprto kroženje zraka. Tako je med vsako vožnjo celovito poskrbljeno za optimalno klimo.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.