Izjemen slog. Izjemno navdušenje.

Tiguan Allspace dizajn paket Black Style

Tiguan Allspace R-Line z opcijskim stilskim paketom Black Style ima izjemen občutek za slog dobesedno zapisan na obrazu. Mreža hladilnika z elegantnim logotipom R-Line je dvobarvna: zunanji lameli sta kromirani, notranji pa visokosijajni črni. Tudi črne strešne letve, črni ohišji zunanjih ogledal, črne okenske obrobe in do 90-odstotno zatemnjena stekla od B-stebričkov naprej so odraz prefinjenega in obenem decentnega sloga. Z njimi so optimalno usklajene bleščeče črne trapezaste obrobe, seveda pa tudi črna 19-palčna aluminijasta platišča Valencia1. Opcijsko so na voljo črna 20-palčna aluminijasta platišča Suzuka1 ali Misano1 (prav tako v črni barvi) s polirano površino. Vozilo je s tako markantno zunanjo podobo nedvomno nekaj posebnega.

1 Naša vozila so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. V Sloveniji ste zakonsko dolžni svoje vozilo prilagoditi zimskim vremenskim razmeram.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.