Najljubša glasba tudi v avtomobilu.

Streaming & Internet

S storitvami Streaming & Internet1, 2 si lahko v svojem Taigu preprosto zagotovite glasbeni program po svojem okusu. Po enkratni prijavi z že obstoječimi podatki za dostop lahko storitve uporabljate neposredno prek infotainment sistema v vozilu - brez uporabe zunanjih naprav. S storitvijo Spletni radio1 so v avtomobilu na voljo vse prednosti spletnega radia - tako sta iskanje in predvajanje oddaj v živo in podcastov nadvse enostavna. Integrirana dostopna točka za WLAN1 tako vam kot tudi vašim sopotnikom zagotavlja internetno povezavo in omogoča brskanje po spletu na do 8 napravah.

1. Za uporabo storitev Streaming & Internet, posameznih aplikacij In-Car in dostopne točke za WLAN je mogoče naročiti plačljive podatkovne pakete prek zunanjega mobilnega operaterja Cubic Telecom ter jih na področjih pokritosti z omrežjem uporabljati v številnih evropskih državah. Količino podatkov iz teh paketov lahko uporabljajo vsi uporabniki in potniki v vozilu. Informacije o pogojih, cenah in državah, za katere so na voljo plačljivi podatkovni paketi, lahko najdete na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno sta uporaba spletnega radia in pretakanje medijev mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).


2. Na voljo samo v kombinaciji z radiom Ready 2 Discover ali navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Taigo

Novi Taigo

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen