Izkusite nove dogodivščine.

Zunanjost

Touareg združuje mere športnega terenskega vozila z jasnimi linijami, dinamičnimi proporcionalnimi razmerji in sodobno eleganco. Širok, mogočen, suveren: energični značaj Touarega najprej pride do izraza na dominantnem sprednjem delu. Pokončno nameščena mreža hladilnika se zliva z žarometi, kromirane lamele potekajo od sredinsko nameščenega Volkswagnovega znaka navzven do stekel žarometov in naprej do roba mreže. Razpotegnjeni pokrov motornega prostora je zarisan z jasnimi linijami in avtomobilu daje športno podobo.

Prepriča tudi zadek: izrazit ramenski del in široke zadnje luči poudarjajo vtis sodobnosti. Napis Touareg samozavestno blesti na sredini zadka. Markantni, dinamični videz zaokrožajo bleščeče črni zadnji usmernik zraka in veliki kromirani izpušni cevi.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen