Konec treskanja z vrati.

Zapiralna asistenca za vrata

Čeprav ste športni in dinamični, to pri zapiranju vrat odslej ne bo več prišlo do izraza. Vrata namreč sama od sebe nežno zdrsnejo bliže, nato pa jih elektromotor samodejno primakne in dobro zapre - a ne zaklene. Če vrata sami dovolj trdno zaloputnete, se zaradi varnosti kljub temu opravi tudi samodejni postopek zapiranja. Opcijska zapiralna asistenca vam torej omogoča, da ste povsem brez skrbi, ali so vrata dobro zaprta. Prijeten stranski učinek: konec je motečega treskanja ob zapiranju vrat.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen