Poenostavite si komuniciranje.

Telefonija

Udobno telefoniranje med vožnjo omogoča opcijski telefonski vmesnik Business, ki zagotavlja odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Zaradi povezave z zunanjo anteno vozila je sprejem tudi pri izredno slabi pokritosti z omrežjem optimalen.

Del opreme poleg tega predstavlja predal, v katerem se pametni telefon lahko napolni indukcijsko, torej brezžično (pod pogojem, da je združljiv s Qi-standardom). In še ena praktična funkcija: aktivni telefonski pogovor lahko v vozilu prek Bluetooth tehnologije prenesete na napravo za prostoročno telefoniranje. Upravljanje lahko poteka glasovno*, z večfunkcijskim volanom ali prek infotainment sistema. Povsem preprosto - in natanko tako, kot si želite.

*glasovno upravljanje v slovenskem jeziku ni na voljo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen