Dvoje v enem: večja stabilnost in hkrati okretnost – po zaslugi štirikolesnega krmiljenja.

Štirikolesno krmiljenje

Opcijsko štirikolesno krmiljenje¹ za Touareg ima številne prednosti: radij pri obračanju je manjši, manj je manevriranja pri parkiranju in odparkiranju. Poleg tega štirikolesno krmiljenje omogoča bolj dinamično vožnjo. Pri višjih hitrostih poteka istosmerno krmiljenje zadnje preme: s tem sta pri obvozu ovir in pri menjavi voznega pasu na avtocestah zagotovljeni večja vozna stabilnost in vozna varnost.

Naročilo možno samo v kombinaciji z zračnim vzmetenjem z avtomatskim uravnavanjem in nastavljanjem višine podvozja ter elektronskim uravnavanjem blaženja.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen