18 načinov sprostitve

Sedež ergoComfort

Ni pomembno, ali je vožnja kratka ali dolga, ali vozite po ovinkasti cesti ali po avtocesti - na opcijskem sedežu ergoComfort vedno sedite udobno in sproščeno. Pri tem se sprednja sedeža z 18- smernim nastavljanjem lahko v kar največji možni meri prilagodita telesni konstituciji voznika in sovoznika. Električno je seveda mogoče prilagajati vzdolžni položaj, višino sedeža in naklon, dodatno pa tudi podaljšani del sedišča. Zasnova sedeža poleg tega omogoča pnevmatsko nastavljanje sedišča in stranic naslonjala. Pnevmatsko je nastavljiva tudi ledvena opora, ki skrbi za sproščenost hrbtnih mišic. Ker sta sedeža opremljena s sistemom ogrevanja, se udobju in občutku sproščenosti ne bo treba odpovedati niti v hladnem obdobju leta.
Poleg tega opcijska masažna funkcija ponuja osem različnih programov za sprostitev, aktivacijo in krepitev hrbtnih mišic. Gladenje, "pingpong " ali valovanje - kaj vam najbolj prija? Dodatne toplotne stopnje poskrbijo, da je vsaka vožnja kot obisk v wellnessu.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen