Odkrijte povsem nove prostorske razsežnosti.

Prostorska zasnova

Touareg skrbi za sproščenost vašega gibanja. Tega mu ne omogočajo le vozne lastnosti, temveč tudi prostorna notranjost. Sprednji del je osredotočen na voznika, ki ima tako popoln pregled nad dogajanjem, potniki pa uživajo v svetlobi, zračnosti ali pogledu na zvezde skozi opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno s panoramskim steklom nad zadnjimi sedeži.

Prostorni prtljažnik ter zadnja sedežna klop, ki je pomična in zložljiva v razmerju 40 : 20 : 40, sta ključ do izjemne prilagodljivosti Touarega. Že prvi hip vas bo navdušil tudi električni pokrov prtljažnika, pri katerem za odpiranje in zapiranje zadostuje preprost pritisk na tipko. Z opcijskim sistemom prtljažne mreže z vodili, pritrdilnim trakom in drogom ter obojestranskim prtljažnim dnom boste poleg tega opremljeni za skoraj vse velike ali majhne odprave.

Če prtljažnik ne zadošča, v igro stopita strešni letvi. Z njuno pomočjo lahko na vozilo pritrdite sistem strešnih nosilcev za večje kose prtljage, kot so kolesa, smuči ali kajak¹. Sicer pa črni ali srebrno eloksirani strešni letvi že sami po sebi poudarjata markantno-športni videz Touarega.

Prtljago vedno ustrezno pritrdite.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen