Pogled ostaja usmerjen na cesto.

Projicirni sistem

Še bliže v vidnem polju ne gre: opcijski projicirni sistem za prikaz najpomembnejših informacij kot projekcijsko površino uporablja vetrobransko steklo. Hitrost, obvestila asistenčnih sistemov ali navigacijski napotki - vedno boste z vsem seznanjeni, ne da bi morali pogledovati v kombinirani instrument ali na zaslon navigacijskega sistema. Projekcija je jasno vidna, celo ko vetrobransko steklo osvetlijo luči nasproti vozečih vozil, poleg tega pa lahko sami določite položaj projekcije na vetrobranskem steklu. Po želji lahko projicirni sistem kadarkoli tudi izključite.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen