Zaščiteni z vseh strani.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Opcijski proaktivni sistem za zaščito potnikov lahko posreduje v kritični situaciji.1) To prepozna na osnovi informacij različnih avtomobilskih in asistenčnih sistemov ter njihovih senzorjev. Ob zaznavi nevarnosti se - glede na situacijo - sprožijo različni varnostni ukrepi: sprednja varnostna pasova se zategneta, vrata se zaklenejo, stranska okna in panoramsko strešno okno se zaprejo.1) Pri nevarnosti naleta od zadaj se aktivira hitro utripanje zadnjih opozorilnih utripalk.1

V okviru sistemskih omejitev.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen