Izberite markantne črne poudarke z opcijskim stilskim paketom Black Style.

Paket Black Style

Če se boste odločili za Touareg R-Line¹, si boste po želji lahko zagotovili še bolj unikaten videz: z opcijskim stilskim paketom Black Style². S poudarki, kot so bleščeče črna mreža hladilnika, črno lakirani ohišji zunanjih ogledal in prav tako bleščeče črne okrasne letve okrog oken, boste nepozaben vtis naredili že, ko se boste samo peljali mimo.

Opcijsko na voljo tudi za izvedbi Atmosphere in Elegance.

Naročilo možno samo v kombinaciji s stropno oblogo v črnem odtenku soul in z matričnimi LED-žarometi IQ. Light.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen