Kateri dekorativni elementi najbolje odražajo vašo osebnost?

Notranjost

Oblikovna zasnova Touaregove notranjosti ne le vpliva na vzdušje in ambient, temveč je tudi odraz vašega osebnega okusa. Serijski dekorativni elementi Cortina Silber elegantno krasijo sredinsko konzolo, armaturno ploščo in vratne obloge. Pri opcijskih dekorativnih elementih lahko izbirate med dvema barvnima temama. Dekorativni elementi iz odprtopornega plemenitega jesenovega lesa olivne barve za izvedbo Atmosphere s pravim lesom in edinstveno strukturo ustvarjajo vzdušje privlačne uglajenosti. Elementi iz krtačenega aluminija za izvedbo Elegance notranjosti dajejo sodoben, futurističen pridih, njihova posebna struktura pa zagotavlja edinstven otip. Pri obeh izvedbah modela lahko sicer izbirate med različnimi opcijskimi dekorativnimi elementi iz oblikovno skladnega plemenitega lesa. Po želji je mogoče sredinsko konzolo namesto v matirani naročiti v visokosijajni izvedbi. Če pa se boste odločili za digitalno armaturno ploščo Innovision Cockpit, bo sredinska konzola vašega Touarega avtomatsko lakirana v črni barvi z visokim sijajem.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen