Uporaba navigacije je lahko tako zelo preprosta.

Navigacijski sistemi

Navigacijski sistem Discover Pro vključuje serijski vmesnik Car-Net App-Connect, 23,4 cm (9,2 palca) velik barvni TFT-zaslon s krovnim steklom, občutljivim na dotik, in senzor približevanja. Upravljati ga je mogoče z gestami, zato je njegova uporaba povsem intuitivna. Tako se lahko na primer med najrazličnejšimi menijskimi točkami pomikate kar s preprostim gibom, ki ga z roko naredite v vodoravni smeri. Sistem ima tudi prednaložene zemljevide za Evropo, osem zvočnikov in radijski sprejemnik za sprejem FM-signala. Reža za SD-kartice, USB-vhod ter telefonski vmesnik, ki podpira Bluetooth tehnologijo, odpirajo še številne dodatne možnosti, s katerimi se lahko podate na enkratno multimedijsko popotovanje.

Paradni konj med navigacijskimi sistemi je opcijski Discover Premium z 38 cm (14,9 palca) velikim zaslonom. Sistem je sestavni del armaturne plošče Innovision Cockpit in je integriran v usločeni, proti vozniku obrnjeni stekleni površini, ki sega od merilnika hitrosti do sredinske konzole. Na njem ni gumbov in tipk in upravljanje preprosto poteka z glasovnimi ukazi, gestami ali dotikom, kot ste tega vajeni pri uporabi pametnega telefona.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen