Ker vsak človek drugače občuti temperaturo.

Klimatska naprava

Po zaslugi klimatske naprave Climatronic z 2-conskim oz. opcijsko 4-conskim uravnavanjem temperature v Touaregu vlada prijetno ozračje. Voznik in sovoznik, opcijsko pa tudi potniki na zadnjih sedežih lahko neodvisno drug od drugega nastavljajo temperaturo v svojem klimatskem območju. Potniki, ki trpijo za senenim nahodom, bodo zagotovo veseli podatka, da protialergenski filter ob dotekanju svežega zraka v vozilo zadrži pelod.

Klimatska naprava preprečuje neprijeten vonj v potniškem prostoru, s tem ko avtomatsko preklopi na zaprto kroženje zraka, če voznik vključi čiščenje stekel ali prestavi v vzvratno prestavo. Delovanje ventilatorja je uravnavano glede na hitrost vožnje, tako da ventilator tudi pri počasni vožnji ni preglasen.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen