Podoba, ki pooseblja markantnost in dinamičnost.

Izvedba R-Line

Touareg R-Line se ponaša s številnimi posebnostmi opreme za še bolj športen videz, ki bo zagotovo navdušil.

Zunanjost vzbuja pozornost z markantnim odbijačem z elementom v obliki črke C, značilnim za izvedbo R-Line, in z logotipom R-Line na mreži hladilnika. Piko na i mogočni podobi Touarega R-Line dajejo elementi na vratih, oblikovani v slogu R-Line, obrobe kolesnih ohišij v barvi vozila in bleščeče črn difuzor s kromiranima izpušnima cevema.

Notranja oprema Touarega R-Line ne prepriča le na prvi pogled, temveč tudi na prvi dotik. Za to poskrbijo na primer ogrevani večfunkcijski usnjeni volan z logotipom R-Line ali aluminijasti dekorativni elementi Silver Wave. Progresivni videz dopolnjujejo sprednje vstopne letve z logotipom R-Line, ki so v kombinaciji z opcijskim paketom Ambient osvetljene, ter pedali in opora za voznikovo levo nogo iz legiranega jekla.

Najboljše štartno mesto na vsakem sedežu: z usnjenim paketom Savona¹, ki ga je kot dodatno opremo mogoče naročiti za Touareg R-Line. Sprednja sedeža ergoComfort in dvobarvno oblazinjenje v kombinaciji z usnjem Carbon Style (cepljeno usnje) pri tem poskrbijo za izdatno mero športnosti. Tudi opcijski usnjeni paket Vienna² s sedežnimi prevlekami R-Line v barvni kombinaciji soul/kristalno siva ter sprednja sedeža ergoComfort znajo poskrbeti za nepozaben vtis.
Pravi magnet za oči so pri tem značilni logotip R-Line na naslonjalih ogrevanih sprednjih sedežev in različni okrasni šivi v kristalno sivi barvi, ki v kombinaciji z enim od obeh usnjenih paketov še dodatno poudarjajo izrazito športne poteze notranjosti.

Za izvedbi Elegance in Atmosphere je opcijsko na voljo paket R-Line Exterieur. Paket vključuje posebno opremo R-Line za zunanjost in je pravi odgovor za vse, ki želijo narediti vtis z izrazito dinamičnim videzom.

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Savona

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Vienna

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen