Razvajanje za vaše čute.

Izvedba Atmosphere

Touareg Atmosphere razvaja čute z razkošnim, odprtopornim dekorjem iz plemenitega jesenovega lesa olivne barve in z usnjenim paketom Vienna¹ v toplih rjavih tonih. Okrasni šivi v bež barvi, vstopne letve s kovino, 18-palčna platišča in kromirane zunanje letve poudarjajo plemenito podobo notranjosti oz. zunanjosti. Kot dodatno opremo lahko naročite dekorativne elemente iz odprtoporne, oblikovno skladne plemenite orehovine in usnjeno oblazinjenje Savona"² v ekskluzivnih dvobarvnih dizajnih ter v kombinaciji z vrhunskima sprednjima sedežema ergoComfort.

 

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Vienna

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Savona

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen