Za prijetnejšo vožnjo z manj nagibanja.

Elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja

Elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja¹ zmanjšuje nagibanje v ovinkih ter nihanje karoserije zaradi sil, ki enostransko delujejo s cestišča (prenos momentov). Sistem ne deluje hidravlično - kot običajni aktivni stabilizatorji - temveč elektromehansko, zato se odziva občutno natančneje in se aktivira že pri nizki hitrosti. Nova nastavitvena vrednost za stabilizatorje se izračuna kar 400-krat na sekundo. S tovrstno zasnovo je mogoče občutno povečati natančnost krmiljenja, dinamičnost in stabilnost ter vlečno silo na razgibanem terenu. Z drugimi besedami: sistem je sinonim za izjemen užitek v vožnji.

Naročilo možno samo v kombinaciji z zračnim vzmetenjem in štirikolesnim krmiljenjem.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen