Odpirajo se vam povsem nove možnosti.

Easy Open/Close

Kolikokrat ste že s polnimi vrečkami stali pred prtljažnikom svojega vozila in niste imeli prostih rok, da bi odprli pokrov? Praktična funkcija Easy Open, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam omogoča, da pokrov prtljažnika odprete, ne da bi pred tem morali karkoli odložiti. Če imate avtomobilski ključ pri sebi v žepu, zadošča, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila in pokrov prtljažnika se odklene in odpre.

Povsem enostavno je tudi zapiranje prtljažnika: le pritisniti morate na tipko na notranji strani pokrova prtljažnika. Pokrov prtljažnika se zaklene šele, ko se s ključem oddaljite od zadka vozila, ali po 20 sekundah neaktivnosti. Tako se vožnja začne in konča enako udobno.¹

Prtljago vedno ustrezno pritrdite.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen